Όλοι στο πλευρό της Εθνικής Νεανίδων: Αύριο το ματς με την Τουρκία (12.00, Παμπελοποννησιακό)

Η Εθνική Ομάδα μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ολλανδία και την ήττα από τη Σουηδία, θα αντιμετωπίσει την Τουρκία (10/10/2022, 12:00, Παμπελοποννησιακό Σταδιο) στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου. Η γαλανόλευκη η οποία στοχεύει στην παραμονή στην League A και παράλληλα στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης χρειάζεται ισοπαλία η νίκη στη τελευταία αναμέτρηση για να πετύχει τον στόχο της.

Η Ολλανδία και η Σουηδία οι οποίες προκρίθηκαν ήδη στην επόμενη φάση θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική για την πρωτιά του ομίλου στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου (10/10/2022, 12:00). O προπονητής της Εθνικής Νεανίδων, Γιώργος Παπακώστας έθεσε τον στόχο της νίκης-παραμονής της γαλανόλευκής στη League A την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Τουρκία (10/10/2022, 12:00 Παμπελοποννησιακό Στάδιο).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης με την Τουρκία, οφείλουμε να δώσουμε και πάλι τον καλύτερο μας εαυτό όπως σε κάθε αγώνα και να πάρουμε τη νίκη ώστε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στη League A ώστε τα κορίτσια να πάρουν σημαντικές εμπειρίες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, συνεχίζοντας στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης».