Όρθια και στην Δράμα η Παναχαϊκή (video)

Σε ένα ματς όπου η Δόξα Δράμας έψαχνε την πρώτη της εντός έδρας νίκη και η Παναχαϊκή το τρίποντο που θα την ανέβαζε προσωρινά στην κορυφή της Supeleague 2, κανένας στόχος δεν πραγματοποιήθηκε.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής με τους «κοκκινόμαυρους» να μένουν περισσότερο ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα παρ’ όλα αυτά αφού παρέμειναν αήτητοι από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος Δόξα ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, προηγήθηκε μόλις στο 4′ με σουτ του Σιώπη και είχε και δοκάρι για το άμεσο 2-0 μόλις στο 14′, αδικώντας τον εαυτό της που άξιζε περισσότερα από ένα τέρματα στο αρχικό διάστημα.

Οι φιλοξενούμενοι του Σπύρου Μπαξεβάνου αφού στάθηκαν όρθιοι στην πιεστική εκκίνηση της Δόξας, έκαναν την δική τους αντεπίθεση και στο 36′ ισοφάρισαν στα δοκάρια, με την κεφαλιά του Μωραΐτη να «ξύνει» την αριστερή δοκό ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν σε ισορροπία και το σκορ, με τον Κολ να χρίζεται σκόρερ.

Από εκεί και πέρα το ματς παρέμεινε αμφίρροπο μέχρι το τέλος, με την Δόξα να μένει με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Καψάλη στο 77′ και τουλάχιστον να γλιτώνουν την δεύτερη ήττα στο «σπίτι» τους και να φτάνουν τους 6 βαθμούς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Ρουγκάλας, Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Λινάρδος, Κολ (92′ Σταμόπουλος), Σιατραβάνης (88′ Αντωνακόπουλος), Κυνηγόπουλος (77′ Μαυριάς), Μωραΐτης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανυφαντάκης): Μένκα, Σιώπης, Μαρκοπουλιώτης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Πινδώνης (60′ Οικονόμου), Χάμοντ, Ρόβας (63′ Κόντος), Κρητικός (80′ Κουκόλης), Ιωαννίδης.