Όσο έχει Κλουκίνα δεν φοβάται τίποτα ο Αετός Πατρών Askounis!

Φωτογραφία: Δημήτρης Σαρρής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Τηλιγάδας

ΣΚΟΡΕΡ: 59’ Φούντος – 41’ Παπαχρήστος, 92’ Κλουκίνας

To πιο αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στην τετράδα έκανε ο Αετός Πατρών Askounis ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Νίκης Προαστείου εκτός έδρας και πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας του Γ΄ Ομίλου.

H ομάδα της Αγίας Σοφίας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Χρήστου Παπαχρήστου στο 40′ μετά από εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, για να ισοφαριστεί στο 14ο λεπτό της επανάληψης, με το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Σπύρου Φούντου.

Έκτοτε, το ματς έγινε αμφίρροπο και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα αρκούνταν στον ένα βαθμό, ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Κλουκίνας, πήρε το “όπλο” του! Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, πέτυχε ίσως το γκολ της σεζόν και με ένα σουτ από δύσκολη γωνία και απόσταση περίπου 35 μέτρων, έστειλε την μπάλα “στις αράχνες” και τον Αετό, ένα βήμα πιο κοντά στα πλέι οφ!

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ανάποδο φάουλ στην αρχή της φάσης. Τελευταίο ματς για το Γιάννη Καλλιακμάνη ο οποίος στο 16ο λεπτό είπε «όχι» σε σουτ του Γιαννακάκη, ενώ στο φινάλε σε τετ α τετ του Αντωνόπουλου, αποσόβησε και πάλι τον κίνδυνο.

Συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Σταματάκης, Καρασαββίδης, Μανούσος, Πολύδωρος, Διαμαντόπουλος, Ζεκιάι (46’ Σολωμός), Ντζανής (67’ Γερολυμάτος), Γιαννακάκης (46’ Βρεττάκης), Αντωνόπουλος, Τασσόπουλος (46’ Φούντος). 

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑSKOYNIS (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Θεοδώρου (86’ Παπαλεξόπουλος), Η. Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης (63’ Πανόπουλος), Παπαδιονυσίου, Αναγνώστου (37’ λ.τ. Παπαχρήστος), Καραπιπέρης, Μαράτος (63’ Κλουκίνας), Θεοφάνης.