Όσο κι αν δεν τον νοιάζει, ο Παναιγιάλειος είναι ξανά στην κορυφή

Με σκορ 2-0 επικράτησε σήμερα το απόγευμα ο Παναιγιάλειος, του Α.Ο. Τσιλιβή στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου. Με αυτή τη νίκη ο ιστορικός σύλλογος περνά μόνος, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου, έχοντας βέβαια να εκτίσει το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική.

Ήταν καλύτερος του αντιπάλου του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μετουσιώνοντας δύο από τις ευκαιρίες του σε γκολ, με τους Σπυρόπουλο και Μπούνα. Οι «μελανόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Σπυρόπουλου στο 37ο λεπτό, όταν έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ένα δυνατό σουτ την έστειλε στο “παραθυράκι” της εστίας των φιλοξενουμένων.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63ο λεπτό ήταν η σειρά του Βασίλη Μπούνα να χριστεί σκόρερ καθώς βρέθηκε στην αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής των επτανήσιων και με ένα αριστερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ακολουθεί ο αγώνας την Κυριακή 23 Μαΐου στο γήπεδο της Κάτω Αχαΐας με αντίπαλο την Αχαϊκή.

Συνθέσεις:

Παναιγιάλειος (M. Γκόφας): Καλλιακμάνης, Βλάχος (66΄ Μήτσης), Μπακατσέλος, Παπασπηλιόπουλος (75΄ Σπανογιάννης), Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λιάτος, Καραμπούλας, Κουραχάνης (77΄ Μπάσα), Σπυρόπουλος.

Τσιλιβή (Ζουπάνος-Μουζάκης): Zιάρας, Μπατσής, Τσίνας, Χαλκιόπουλος, Μούστα, Καστάνιο (82΄ Δρόσος), Σέλληνας (89΄ Ζουπάνος), Παπαδάκης (89΄ Μπαγιαμλάρη), Τζανάρι (62΄ Μπακάμης), Σαμπανέϊ, Παναγιωτόπουλος (89΄ Βενέτης).