Όταν ο Τριταιϊκός… «λύγισε» την ιστορική Καλαμάτα (vid)

Σας γυρίζουμε στη σεζόν 2010-2011 στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής στην «παρθενική» συμμετοχή του Τριταιϊκού σε εθνική κατηγορία.

Ματσάρα… με τα όλα της ήταν το Τριταιϊκός – Καλαμάτα τον Απρίλη του 2011 όπου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 3-3. Ο Τριταιϊκός επέστρεφε στη φυσική του έδρα το δημοτικό γήπεδο Σταυροδρομίου (με κερκίδες) όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, κόντρα στην ιστορική ομάδα της Μεσσηνίας.

Κορυφαίος όλων ο Μιχαηλίδης του Τριταιικού που σημείωσε και τα τρία γκολ, ενώ είχε κι ένα δοκάρι στο 26΄ σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με το Μιλαηλίδη, για να ισοφαρίσει στο 8΄ ο Mπητσάκος σε 1-1. Ο Γρηγορακάκης στο 13΄ έδωσε προβάδισμα στην Καλαμάτα (1-2), για να έρθει ο Αγγελόπουλος στο 38΄  και να σημειώσει το 1-3.

Από εκεί και πέρα, ο Μιχαηλίδης με γκολ στο 59΄  με φάουλ και 88΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.  Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κακρίδης από την Κόρινθο.

Συνθέσεις:

ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ: Τσάκωνας, Νικολόπουλος, Παναγόπουλος, Βλαχάκης, Λιόσης, Κορρές, Μιχαηλίδης, Σπανός (85΄Κοσμάς), Μελετίδης, Μπουρλάκης (88΄Μελέκος), Μπαζάρογλου (76΄Τσοχαντάρης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μητσέας, Αγγελόπουλος (85΄Εμαννουήλ), Μπητσάκος, Μπλέτσας, Κωστόπουλος, Πολίτης, Τσαγκαράκης, Αθανασόπουλος, Γρηγορακάκης, Δημητρουλόπουλος.

Το χορταστικό παιχνίδι μπορεί να δείτε στο παρακάτω βίντεο: