Όταν παίρνει φόρα, φόρα …ανηφόρα

    Γήπεδο “Α. Κάνιστρας”: Παναγιώτης Σουτζόγλου

    Διαιτητής: Βαβαρούτας Κωνσταντίνος (Τραγουλιάς Θεόφιλος, Ωρολογας Γιάννης)

    Συνέχισε την ανοδική του πορεία ο Άρης Πατρών επικρατώντας με 6-0 της Αναγέννησης Πατρών και παρέμεινε στην 3η θέση με 17 βαθμούς. Και τα έξι γκολ για την ομάδα των Προσφυγικών σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος.

    Το φιλμ της αναμέτρησης:

    5′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κωστής έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Βέρρα άουτ.

    16′ Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Θανάση Παπουτσή, ο Μητρόπουλος λόγο τραυματισμού βγήκε εκτός παιχνιδιού και στη θέση του μπήκε ο Κουτρούμπας.

    17′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε ξυστά δίπλα απ’το δοκάρι άουτ.

    30′ Έπειτα από το λάθος του Λιακόπουλου, ο Πανάρετος έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και το σουτ που έκανε από τα δεξιά και διαγώνια, κατέληξε λίγο δίπλα απ’το δεξί δοκάρι του Βέρρα άουτ.

    36′ Έπειτα από κόντρα η μπάλα κατέληξε στον Αγγελή ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Βγήκε τετ α τετ απέναντι απ’τον Βέρρα και το πλασέ που έκανε κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

    41′ Έπειτα από την ωραία μπαλιά του Μεντζελόπουλου, ο Κωστής υποδέχθηκε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και το σουτ που έκανε κατέληξε δίπλα απ’το δοκάρι άουτ.

    45+1′ Όταν εκτελέστηκε το κόρνερ για τον Άρη, ο Βέρρας βγήκε έδιωξε με τη γροθιά, στη συνέχεια κυνήγησε ο ίδιος την μπάλα, έκανε το λάθος και έπειτα από μια σέντρα που έγινε ο Δασουράς πήρε την κεφαλιά σε κενή εστία αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ

    50′ Γκολ για το. Άρη, όταν ο Πανάρετος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γράβαλος με πλασέ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

    57′ Έπειτα από ωραία ενέργεια του Αγγελή, έκανε το γύρισμα από τα δεξιά για τον Κωστή ο οποίος έκανε πρώτα το κοντρόλ και στη συνέχεια το σουτ που έκανε έκοψε σωτηρια σε κόρνερ ο Δημητριάδης.

    59′ Τεράστια ευκαιρία για την Αναγέννηση να ισοφαρίσει, όταν υποδέχθηκε την μπάλα ο Γκοτσόπουλος, έκανε το σουτ αλλά ο Χάχαλης μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

    69′ Δοκάρι για την Αναγέννηση, όταν ο Τζελέπης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα δεν έφυγε από την περιοχή, την πήρε από κόντρες ο Λιακόπουλος, έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και άουτ.

    71′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Λάτσης έκανε το γύρισμα ο Λυμπέρης υποδέχθηκε την μπάλα και από δύσκολη γωνία στη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

    77′ Τρίτο γκολ για τον Άρη, όταν έκανε το γύρισμα ο Λάτσης, ο Κωστής έκανε το κοντρόλ και με πλασέ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

    83′ Ο Άρης έκανε τέσσερα τα τέρματα με αυτογκόλ του Αργυροπούλου. 4-0 για την ομάδα του Θανάση Παπουτσή.

    85′ Έπειτα από ένα σουτ του Αγγελή από τα αριστερά, ο Βέρρας έκανε εντυπωσιακή απόκρουση και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

    86′ Έπειτα από το γύρισμα του Λάτση, ο Κούρτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

    89′ Γκολ για τον Άρη, έπειτα από ένα γύρισμα του Λάτση, ο Κούρτης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-0.

    Συνθέσεις:

    Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): 1. Χάχαλης 2. Πανάρετος 3. Καταρτζόπουλος (64′ Λάτσης) 4. Μεντζελόπουλος 5. Δασούρας 6. Σπανός  7. Αγγελής 13. Γράβαλος (64′ Παπαδόπουλος) 9. Λυμπέρης (78′ Παναγόπουλος) 10. Μητρόπουλος (16′ Κουτρούμπας α.α.) 11. Κωστής (78′ Κούρτης).

    Αναγέννηση Πατρών (Δημήτρης Σγούρας): 1. Βέρρας 2. Δημητριάδης 3. Λιακόπουλος 4. Αργυρόπουλος 16. Τσίμπιτσης (73′ Τζακώστας) 6. Φραντζής Κων. 7. Φραντζής Παν. 8. Ρόδης 9. Φραντζής Νικ. (78′ Αλποχωρίτης) 10. Τζελέπης  11. Γκοτσόπουλος.