Πρωταθλητής χειμώνα με “τριάρα” ο Άρης Πατρών!

Γήπεδο “Α. Κάνιστρας”: Παναγιώτης Σουτζόγλου.
Διαιτητές: Οικονόμου Κωνσταντίνος (Σωτηρόπουλος Δημήτριος, Σταθοπούλου Αλεξία).
Σκόρερ: 10′ Κωστής, 31′ Μεντζελόπουλος, 58′ Σπανός – 74′ Λαζανάς

Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε η ομάδα του Άρη Πατρών, που το Σάββατο 04/02 στο Ενωσιακό “Α. Κάνιστρας”, φιλοξενήθηκε από την ομάδα του Αετού Π./Αστραπής, την οποία και νίκησε με 3-1, στην 13η αγωνιστική – και τελευταία του α’ γύρου- του Β’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Έτσι ακριβώς στα μισά του πρωταθλήματος ο Άρης βρίσκετε στην 1η θέση και έχει βάλει τις βάσεις για να καταλάβει μια από τις 2 θέσεις που οδηγούν στα “play-off”!!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι κρίθηκε και αυτό το α’ μέρος, με τους “ερυθρόλευκους” να βρίσκονται με 2-0 μπροστά στο σκορ, έχοντας αγκαλιάσει τη νίκη. Ένα φανταστικό σουτ του Κωστή στο αριστερό “Γ” άνοιξε το σκορ στο 10′ (από διαγώνια μπαλιά του Γεωργόπουλου) και μια κεφαλιά του Μεντζελόπουλου στο 31′ (από φάουλ του Αγγελή από δεξιά) έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου!!!

Στην επανάληψη ο Σπανός στο 58′ με προβολή από ενέργεια του Κωστή από αριστερά έκανε το 3-0 και ο Αετός Π./Αστραπή μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαζανά από ανατροπή του Παπαδιονυσίου από τον Μπούμπαλη στο τελικό 3-1.

Φιλμ:

2′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Νικολόπουλος έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον Κωστή, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Σιδέρη, τσίμπησε την μπάλα αλλά ο γκολκίπερ του Αετού την απέκρουσε και στη συνέχεια ο Σπανός σε κενή εστία έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

10′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Γεωργόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’όλους, δεν μπόρεσαν να διώξουν οι αμυντικοί και ο Κωστής με το αριστερό έστειλε την μπάλα στο γάμα του Σιδέρη για το 1-0 του Άρη.

31′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Αγγελής εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Μεντζελόπουλος έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

49′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Σπανός έκανε την κεφαλιά αλλά ο Σιδέρης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και έδιωξαν οι αμυντικοί μακριά.

55′ Έγινε η κομπίνα σε φάουλ για τον Αετό, σούταρε ο Παπαδιονυσίου έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πήγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια άουτ.

58′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Γεωργόπουλος έκανε την κάθετη πάσα για τον Κωστή απ’τα αριστερά, πήρε την μπάλα, έκανε το γύρισμα και ο Σπανός απ’ τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

65′ Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου, ο Σιδέρης εκτινάχθηκε και απέκρουσε τη μπάλα στη συνέχεια σηκώθηκε η σημαία για οφσάιντ.

74′ Γκολ για τον Αετό με τον Λαζανά, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 3-1.

77′ Απίθανη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής βγήκε τετ α τετ με τον Σιδέρη αλλά προτίμησε να κάνει την πάσα για τον Κωστή ο οποίος δεν πρόλαβε να ακουμπήσει την μπάλα και κατέληξε άουτ.

90+2′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής πάτησε την μπάλα για τον Κουτρούμπα, αυτός έκανε το πλασέ αλλά μπλόκαρε ο Σιδέρης.

Συνθέσεις:

Αστραπή/Αετός (Μίκι Τσίρκοβιτς): Σιδέρης Μπίρμπας (35′ Μπέρκοβιτς) Τράκης Καρμοκόλιας Χαϊκάλης (66′ Μικελάτος) Κουρκουμέλης Καπογιαννόπουλος Καρέλας Λαζανάς Παπαδιονυσίου Παπαχρήστος.

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής) Αναστασοβίτης Πανάρετος Καταρτζόπουλος Νικολόπουλος (63′ Κουτρούμπας) Μεντζελόπουλος (69′ Οικονομόπουλος) Δασουράς Μπούμπαλης Γεωργόπουλος Αγγελής Κωστής (88′ Μαλτέζος) Σπανός (63′ Μητρόπουλος).