Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), τα οποία θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2025, με ώρα έναρξης στις 16:00.
Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ζάκυνθος–Παναχαϊκή, Θύελλα Πατρών–Πανγυθεατικός και Πέλοπας Κιάτου–Παναιγιάλειος, όπου ορίστηκαν διαιτητές με εμπειρία και παρουσία σε σημαντικά παιχνίδια των εθνικών κατηγοριών.
Ζάκυνθος – Παναχαϊκή (15:00, γήπεδο Ζακυνθίων)
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας), με βοηθούς τους Ελευθέριο Ντάβαρη (Ηλείας) και Ανδρέα Κωστάκη (Αν. Αττικής).
Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Τριανταφύλλης (Αχαΐας).
Θύελλα Πατρών – Πανγυθεατικός (16:00, γήπεδο «Φ. Αραβαντινός»)
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Νικόλαος Αποστολόπουλος (Μεσσηνίας), με βοηθούς τους Ιωάννη Τραντά και Παναγιώτη Πανόπουλο (του ίδιου συνδέσμου).
Παρατηρητής διαιτησίας: Διονύσιος Ζούγρας (Κοζάνης).
Πέλοπας Κιάτου – Παναιγιάλειος (16:00, Δημοτικό Στάδιο Κιάτου)
Διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Κελεκίδης (Αθηνών), με βοηθούς τους Γεώργιο Μπακογιάννη και Χρήστο Γεωργίου–Ζωναρά (Αθηνών).
Παρατηρητής διαιτησίας: Κωνσταντίνος Φλωράκης (Φωκίδας).
Οι υπόλοιποι ορισμοί της 4ης αγωνιστικής (12/10/2025 – 16:00)
Ερμής Μελιγούς – Μιλτιάδης
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Βαβαρούτας (Αχαΐας)
Βοηθοί: Δημήτριος Σωτηρόπουλος – Αναστάσιος Παλούμπης (Αχαΐας)
Παρατηρητής: Γεώργιος Παπανικολάου (Κορίνθου)
Λουτράκι – ΠΑΣ Πύργος
Διαιτητής: Βασίλειος Γεωργόπουλος (Πειραιά)
Πανθουριακός – Κόρινθος
Διαιτητής: Ιωάννης–Άγγελος Τουρουτσίκας (Αρκαδίας)
Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2025, με κοινή ώρα έναρξης στις 16:00, εκτός από το Ζάκυνθος–Παναχαϊκή που θα ξεκινήσει στις 15:00. Η 4η αγωνιστική αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αρκετές ομάδες θέλουν να συνεχίσουν με νίκες για να παραμείνουν στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.











