A.E. Aρόης: To μέλλον της ανήκει…

Μία από τις πιο υπολογίσιμες ομάδες του Β’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας δείχνει να είναι φέτος η Α.Ε. Αρόης, η οποία έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο νίκες και δύο ήττες, αφήνοντας, ωστόσο εξαιρετικές εντυπώσεις με την εικόνα και το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει.

Η ομάδα της Αρόης είναι καλοδουλεμένη, με σωστή οργάνωση και μίξη εμπειρίας και νιάτων. Στο ρόστερ της συναντά κανείς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί για χρόνια σε υψηλότερες κατηγορίες, όπως οι Χρονόπουλος, Ραυτόπουλος, Χαϊκάλης και Μάλλιαρης, οι οποίοι προσδίδουν εμπειρία και σταθερότητα στο παιχνίδι της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, η Α.Ε. Αρόης διαθέτει πληθώρα νεαρών ποδοσφαιριστών, με ενέργεια, ταχύτητα και πάθος για διάκριση. Ο Τσικνάκης, το «δεκάρι» της ομάδας, ξεχωρίζει ως παίκτης ανώτερου επιπέδου, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ποδοσφαιρική αντίληψη που «μιλάει» στην μπάλα.

Πίσω από αυτή την όμορφη και συστηματική προσπάθεια βρίσκεται ο Βασίλης Φίλιππας, που μεθοδικά έχει καταφέρει να φτιάξει ένα σύνολο με ταυτότητα, πειθαρχία και αγωνιστικό πλάνο.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Λεοντίου, η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ καλή, ωστόσο ένα άτυχο αυτογκόλ έκρινε το αποτέλεσμα.

Ακολούθησε όμως αντίδραση και ανατροπή απέναντι στο φαβορί Αίαντα Πατρών, με νίκη 2-1 χάρη στα γκολ των Ραυτόπουλου και Μάντζου, δείγμα του χαρακτήρα που αρχίζει να «χτίζει» η ομάδα. Η καλή πορεία συνεχίστηκε και μεσοβδόμαδα, όπου η Α.Ε. Αρόης πήρε πρόκριση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, επικρατώντας της Αργυράς με 2-1, επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία.

Η Αρόη δείχνει πως έχει όλα τα συστατικά για μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά. Νέο αίμα, έμπειρους καθοδηγητές μέσα στο γήπεδο, σωστή οργάνωση και όρεξη για διάκριση.

Το μέλλον, όπως όλα δείχνουν, της ανήκει!