Η αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι με την Athens Kallithea, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Athens Kallithea (30/10, 21:30) στη Λεωφόρο για τους 16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε μεταξύ άλλων τον Αχαιό, Αντώνη Παπακανέλλο και τον Ισίδωρο Κουτσίδη, της Κ19 του συλλόγου.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Μουζακίτης και Βέλντε που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα AKTOR, ενώ εκτός έμειναν οι Τζολάκης, Κάρμο, Έσε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ και οι τραυματίες Πιρόλα, Ορτέγα και Γιαζιτσί.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Κωστούλας.