Άρης Πατρών: «Ο Θανάσης και τα υπόλοιπα μέλη μαζί μας μέχρι το τέλος»

Ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο πρόεδρος του Άρη Πατρών, Άρης Ρούσσος, με αφορμή την παραίτηση του Θανάση Παπουτσή, η οποία δεν έγινε δεκτή. Πιο αναλυτικά:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την παραίτηση του προπονητή μας μετά το 1-1 με το Πάτραι, θα ήθελα να θυμίσω σε όλους όσα έλεγα πριν 1,5 χρόνο σχετικά με την φιλοσοφία της ομάδας μας και τους στόχους της.

Όπως λοιπόν έλεγα τότε, και θα επαναλάβω για όσους ξέχασαν, θα στηρίξουμε την προσπάθεια ακόμη και αν περάσουμε 1000 κύματα, ότι εμπόδιο και αν παρουσιαστεί. Ο Άρης μας έχει ΣΤΟΧΟ να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και παρά τα ατυχή αποτελέσματα, αυτό το βλέπουμε από την αρχή της περιόδου, με τα πρώτα φιλικά μέχρι τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και τα μάτια μας δεν μας γελάνε.

Έχει στόχο να λειτουργεί υποδειγματικά σε όλα τα επίπεδα και σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία ότι το πετυχαίνει μέρα με τη μέρα. Συνεχίζει να στηρίζεται σε ρόστερ με καλούς ποδοσφαιριστές και καλά παιδιά, παλεύει τον μεγάλο του στόχο που είναι να γυρίσει στα Προσφυγικά, έχει στόχο να είναι μια οικογένεια, έχει στόχο να πάρει πρωτάθλημα όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα έχει εκπληρώσει όλα όσα αναφέρω.

Σε αυτό μαζί μας σκοπεύουμε να έχουμε έναν προπονητή που θα δουλέψει όλα τα παραπάνω και η ομάδα μας αν μη τι άλλο ξεχωρίζει για το μέταλλο της, για το ότι δεν τα παρατάει ποτέ. Δεν θα λιγοψυχήσει για μια ισοπαλία, για ένα δοκάρι και μια νεροποντή, ούτε θα διαλύσει όλα όσα χτίζει εδώ και χρόνια επειδή έτσι έχουν μάθει να συμπεριφέρονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, έχουμε το χρονοδιάγραμμα μας όπως κάθε σοβαρή ομάδα με στοχευμένο πλάνο και θέλουμε να φτάσουμε στην Ιθάκη ξεπερνώντας όλα τα κύματα. Άλλωστε, σε όσο μεγαλύτερες θάλασσες πλεύσουμε, τόσο μεγαλύτερα κύματα θα αντιμετωπίσουμε και ο Θανάσης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, θέλουμε να είναι μαζί μας, μέχρι το τέλος».