Άρχισαν τα όργανα στην Παναχαϊκή: “Τόσο καιρό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί και λαμβάνουμε αόριστες υποσχέσεις”

Αποχή από την σημερινή προπόνηση αποφάσισαν οι παίκτες της Παναχαϊκής και ο Πέτρος Σταθάκης μέσω προσωπικής δήλωσης, τόνισε τα εξής:

«Καθ’οδόν προς Πάτρα ενημερώθηκα ότι οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να κάνουν προπόνηση, κάνοντας αποχή, μια τέτοια ενέργεια την σημερινή ημέρα την θεωρώ άστοχη.

Την στηρίζω όμως απόλυτα, διότι έχοντας τις διαβεβαιώσεις ότι στα ταμεία της ομάδας μεταξύ 15/01 και 31/01 θα βρίσκονται 250.000 ευρώ από το ποσοστό της φορολόγησης των παικτών του στοιχήματος, τους είχα δώσει προσωπικά τον λόγο μου ότι θα πληρωθούν μέχρι τις 31/01 κάτι που δυστυχώς λόγω της κατάστασης δεν ήταν εφικτό.

Παρόλο που δεν συμφωνώ και θεωρώ ότι είναι μια κίνηση που στρέφεται έναντι στο πρόσωπό μου, την σημερινή τους ενέργεια την κατανοώ και την στηρίζω!»

Ανακοίνωση με βολές κατά της διοίκησης εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής που κάνουν λόγο για αοριστίες από την πλευρά της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

Όλοι εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας της Παναχαικης, σεβόμενη την αξία και το όνομα αυτής, όχι στα λόγια αλλά και στη πράξη, γνωστοποιούμε ότι εδώ και αρκετούς μήνες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί με υπομονή και ηρεμία και με μοναδικό σκοπό στην επαναφορά της ομάδας στη θέση που της αξίζει. Σε επανειλλημένες οχλήσεις προς τη διοίκηση για το τι μέλη γενεσθαι με τις οφειλές μας, λαμβάναμε πάντα αόριστες υποσχέσεις σε αόριστο χρόνο.

Προς σεβασμό στην ομάδα και στους εαυτούς μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα σε κάθε αγώνα παρά τις αντίξοες συνθήκες. Με εκτίμηση και σεβασμό προς την Παναχαϊκή ιδέα και τον φίλαθλο κόσμο της.Μέχρι νεωτερας και μέχρι καταβολής μεριδίου των δεδουλευμένων μας δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία προπόνηση προς ενημέρωση του φιλάθλου κόσμου.