Ένας Πατρινός προπονητής στο τιμ της Καλαμάτας

 Η Καλαμάτα αναχώρησε για Πήλιο όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ομάδα της Μεσσηνίας γνωστοποίησε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και μέσα σε αυτό είναι και ο “δικός μας”, Μιχάλης Κοντογιάννης.

Ο έμπειρος γυμναστής θα είναι αυτός που θα «τρέξει» τους “ασπρόμαυρους” στο διάστημα της προετοιμασίας, έτσι ώστε να τους παραδώσει ετοιμοπόλεμους στον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο.

Ο Μιχάλης Κοντογιάννης είναι προπονητής UEFA A΄ και επιλαχών UEFA PRO, γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και μπορεί να χειρίζεται τα προγράμματα τεχνικής ανάλυσης μέσω υπολογιστή. Έχει δουλέψει σε αρκετά σωματεία της Αχαΐας, σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και επαγγελματικά στην Παναχαϊκή και τον Παναιγιάλειο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του Νίκου Αναστόπουλου και των συνεργατών του.

Νίκου Αναστόπουλος, προπονητής

Θανάσης Μουρτζιάπης, εργοφυσιολόγος

Μιχάλης Κοντογιάννης , γυμναστής

Μιχάλης Παυλάκης, γυμναστής αποκατάστασης

Φίλιππος Μπολοβίνης, προπονητής τερματοφυλάκων

Kωνσταντίνος Ζιούδρος, αναλυτής αγώνων

H ομάδα φέτος για πρώτη φορά στα χρονικά της σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της αγωνιστικής χρονιάς θα κάνει χρήση το σύστημα παρακολούθησης GPS της Polar Tim Pro Gps. Tην όλη διαδικασία, επικεφαλής θα είναι ένας από τους καλύτερους έλληνες εργοφυσιολόγους στην Ελλάδα, ο ΔΡ. Θανάσης Μουρτζιάπης K.ΦA. Ph.D., PD. Exercise Physiology μαζί με τους γυμναστές της ομάδας. Ο Μουρτζιάπης θα είναι υπεύθυνος για τις εργομετρικές εξετάσεις και για το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, πάντα υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου προπονητή της ομάδας μας Νίκου Αναστόπουλου.
Κοντογιάννης Μιχάλης, προπονητής UEFA A και επιλαχών UEFA PRO, γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και μπορεί να χειρίζεται τα προγράμματα τεχνικής ανάλυσης μέσω υπολογιστή. Έχει δουλέψει σε τοπικά σωματεία, σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και επαγγελματικά στην Παναχαική, στο Παναιγιάλειο.
Μιχάλης Παυλάκης: Θα είναι ο γυμναστής αποκατάστασης και επανένταξης των ποδοσφαιριστών καθώς επίσης και άμεσος συνεργάτης του Θανάση Μουρτζιάπη για την διαδικασία παρακολούθησης των ποδοσφαιριστών με το σύστημα του GPS για την καθημερινή ανάλυση των δεδομένων στον τομέα της φυσικής κατάστασης τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες.

Φίλιππος Μπολοβίνης, είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων. Κάποιες από τις ομάδες που έχει δουλέψει είναι: Ολυμπιακός Βόλου, Πανιώνιος, ΑΕΛ, Πανθρακικός, Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Kωνσταντίνος Ζιούδρος, αναλυτής αγώνων με προϋπηρεσία στις εθνικές ομάδες.”