Ένα εμπόδιο λιγότερο για το Πάτραι – Χωρίς το Τσιλιβή τα μπαράζ ανόδου

Πηγή: ioniansports.gr

Σε ανακοίνωση προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή ενημερώνοντας το φίλαθλο κοινό ότι δεν θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Το πρόβλημα στον σύλλογο του Πλάνου έχει να κάνει με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που λόγω της καλοκαιρινής περιόδου δεν μπορούν να ακολουθήσουν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι η Ζάκυνθος δυστυχώς θα μείνει χωρίς εκπρόσωπο στη συγκεκριμένη διαδικασία δίνοντας τη δυνατότητα στις υπόλοιπες έξι ομάδες να διεκδικήσουν τα τρία εισιτήρια στη Γ’ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού γιατί παρόλο που κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια δεν είναι εφικτό οι μισοί τουλάχιστον ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ομάδα στα μπαράζ ανόδου λόγω ότι δεν μπορούν να πάρουν άδεια από την καλοκαιρινή εργασία τους. Εμείς θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας που είναι η ανάδειξη και άλλων ταλέντων από την ακαδημία μας και όταν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για το παραπάνω βήμα. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, τους ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή μας, και τον υπέροχο κόσμο που στήριξε την ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”
.Διονύσης Μπινιώρης