Ένα Πατρινόπουλο πέρασε από το μικροσκόπιο της ΑΕΚ

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε τη φετινή περίοδο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας και είχαμε αδικήσει ήταν ο Χαράλαμπος Σταθόπουλος του Άρη Πατρών. Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, βίωσε τον πρωταθλητισμό και πλέον βρίσκεται στα “ραντάρ” ομάδων ανώτερων κατηγοριών.

Πριν λίγες ημέρες, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα για προπόνηση. Μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία του και δεν αποκλείεται πάντως ο Σταθόπουλος να κληθεί σύντομα για να αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι της ομάδας νέων ή και ακόμη να ολοκληρωθεί πιθανή απόκτηση του από την Ένωση.

Ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ατρόμητος Περιστερίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr βρίσκεται στα υπόψιν άλλης μίας ομάδας Σούπερ Λιγκ. O Mπάμπης Σταθόπουλος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 2006. Ο νεαρός ήταν βασικός στέλεχος των Μικτών ομάδων, διετέλεσε αρχηγός της Κ-17 της Παναχαϊκής, αναντικατάστατος στην Κ-19 των «κοκκινόμαυρων», ενώ είχε και ένα μικρό πέρασμα από την ΑΕΚ.

Μήπως θα έπρεπε και η ίδια η Παναχαϊκή να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή;