Έργα πνοής στα δημοτικά γήπεδα της Πάτρας

Ρεπορτάζ από την εφημερίδα “Κόσμος”

Για το έργο των 2 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά τα δημοτικά γήπεδα και το οποίο κινδύνεψε να χαθεί μίλησε στον MaxFm ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το έργο ήταν από αυτά που πράγματι κινδύνεψαν να χαθούν όχι όμως λόγω της δημοτικής αρχής, αλλά εξαιτίας της διαδικασίας και της νομικής αντιδικίας που είχαν οι δυο υποψήφιοι ανάδοχοι που βγήκαν από τον διαγωνισμό. Το έργο όπως τόνισε ο κ. Πετρόπουλος είναι σημαντικό αφού περιλαμβάνει την αλλαγή του φωτισμού σε όλα τα δημοτικά γήπεδο, αλλά και κάποιες εργασίες βελτίωσης στους περιβάλλοντες χώρους του.

Περιλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ψαθοπύργου, την μερική ανακαίνιση στο κλειστό γήπεδο των Ροϊτίκων και μέσα από αυτό θα σωθεί και το γήπεδο του Πετρωτού που θα ξαναλειτουργήσει μετά από τη ζημιά που του είχε γίνει. Παράλληλα ένα ακόμα έργο προχωράει και είναι στην τελική ευθεία, προϋπολογισμού της τάξεως των 600.000 ευρώ, καθώς αφορά την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα των Ζαρουχλεΐκων, του Ρίου και των Βραχνείκων.