Έρχεται το 2nd Master Mind Football Special Project στην Πάτρα!

Με αφορμή λοιπόν την ολοκλήρωση των φετινών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας και όχι μόνο, στα οποία αγωνίζονται πολλοί νεαροί, αλλά και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, Άρης Ρούσσος και Μανώλης Βαμβακερής αποφάσισαν στην διοργάνωση ενός ποδοσφαιρικού πρότζεκτ για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, σε συνεργασία – υποστήριξη με την Playsports.

Ένα πρότζεκτ πολύ ποδοσφαιρικό, πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό, αλλά και άκρως εξειδικευμένο για ηλικίες από 15 έως 25 ετών. Μάλιστα οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν θα δοκιμαστούν σε ομάδες του εξωτερικού, αλλά όλα αυτά θα σας τα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο μας.

Στις 27 Μαΐου ξεκινάει αυτό το εγχείρημα έχοντας κορυφαίους αξιόλογους και έμπειρους προπονητές, όπως επίσης και επιστήμονες γυμναστές, οι οποίοι με την εμπειρία τους την κατάρτιση τους και τον χαρακτήρα τους, θα εκπαιδεύσουν τους νεαρούς αθλητές πάνω σε όλα τα περιεχόμενα και τις απαιτήσεις του συγχρόνου ποδοσφαίρου. Μιλάμε για τη συμμετοχή προπονητών Σούπερ Λιγκ 1, αλλά και Σούπερ Λιγκ 2.

Ένας εξ΄ αυτών ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Από 27 ετών ξεκίνησε την προπονητική καριέρα. Στα 33 του έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Πανιωνίου στη Super League. Εν συνεχεία μεταπήδησε στα Τρίκαλα, στη Football League. Ο Νικαιώτης οδήγησε την Ακρόπολις στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας καταρρίπτοντας τρία ρεκόρ και βραβεύτηκε για το επίτευγμά του!

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και της ΑΕΛ έφτιαξε στη Στοκχόλμη την πιο επιθετική ομάδα στη Σουηδία και την οδήγησε στην ιστορική άνοδο. Τόσο το επίτευγμα αυτό, όσο και ο τρόπος παιχνιδιού της Ακρόπολις, έφεραν τη βράβευση ως επιστέγασμα της προσπάθειάς του.

Η Λίγκα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία τον ανέδειξε κορυφαίο προπονητή της κατηγορίας. «Ο Κωνσταντίνος δεν κατάφερε μόνο να ανεβάσει την ομάδα στη Σουπερέταν, αλλά έσπασε και τρία ρεκόρ. Ρεκόρ πόντων, ρεκόρ νικών, ρεκόρ γκολ», αναφέρει χαρακτηριστικά το βραβείο που του παραδόθηκε και αφορά τόσο τον βορρά, όσο και τον νότο.

Το πρότζεκτ αυτό απευθύνεται σε όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να διατηρήσουν, αλλά και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση τους την τεχνικοτακτική τους κατάσταση, αλλά και να πάρουν χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις για το άμεσο μέλλον και να προετοιμαστούν νοητικά σωματικά και ψυχολογικά για την επομένη ποδοσφαιρική.