Έρχονται Πάτρα για υπογραφές Αποστολόπουλος-Γιούσης

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος προβάρει τα «κοκκινόμαυρα», καθώς αναμένεται το μεσημέρι να φτάσει στην Πάτρα και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Παναχαϊκή. 

Ο έμπειρος παίκτης έχει συμφωνήσει με την διοίκηση. Θα είναι άλλη μια σημαντική μεταγραφή αφού πρόκειται για έναν πολύ καλό και έμπειρο δεξιό οπισθοφύλακα που προέρχεται από γεμάτες χρονιές στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση του Χρήστου Γιούση που έρχεται ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Καρέ αποχωρήσεων προέκυψε για την Παναχαϊκή χθες, καθώς έγινε γνωστή και επίσημα η λύση της συνεργασίας με τους Σταυρόπουλο, Πατρώνη, Τσότρα και Καλαμπόκα. Και οι τέσσερις δεν χωρούσαν στα πλάνα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τη φετινή σεζόν, την ίδια στιγμή που δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟ Βάρδας ο τερματοφύλακας Μάκης Τσεκούρας.

Η προπόνηση της Τετάρτης (30/9) θα είναι πάλι πρωινή και θα γίνει στο Κτήμα Γουρδούπη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ιάσων Σταυρόπουλο, Τίμο Πατρώνη, Χρήστο Τσότρα και Δημήτρη Καλαμπόκα.

Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες στην καριέρα τους. Παράλληλα, ο τερματοφύλακας Μάκης Τσεκούρας παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στον ΠΑΟ Βάρδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα στον 9ο όμιλο».