Ίκαρος Λακκόπετρας: «Αν δεν παραιτηθείτε δεν κατεβαίνουμε στο μπαράζ»

Έντονα παράπονα με τη διαιτησία του Κώστα Βαβαρούτα στην αναμέτρηση με την Αστραπή έχει ο Ίκαρος Λακκόπετρας ο οποίος εξέδωσε και ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

“Δυστυχώς μας φέρατε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση την οποία δημιούργησε ο ρέφερι του παιχνιδιού στο ματς με την Αστραπή με τη συμπεριφορά του και με τα σφυρίγματα του που καθόρισαν και το αποτέλεσμα.

Αυτοί που ήρθαν στο ημίχρονο οι παρατηρητές της διαιτησίας σίγουρα τα είδαν όλα ρόδινα. Όμως δεν είναι καθόλου έτσι κύριοι γιατί σήμερα έγινε πραγματική αλλοίωση του αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας μας.

Ζητάμε λοιπόν την παραίτηση της επιτροπής ορισμού των διαιτητών που όρισε αυτό το παιδαρέλι να σφυρίξει ένα τόσο κρίσιμο ματς που παιζόταν όλη η κατηγορία. Θεωρούμε ότι έκανε τραγική επιλογή που δεν όρισε έναν έμπειρο διαιτητή τη στιγμή που είχε πολλούς διαθέσιμους… Εάν δεν υπάρξει παραίτηση η ομάδα μας δε θα κατέβει στο προσεχές μπαράζ.

Αναμένουμε δικές σας ενέργειες. Σεβασμός στο άθλημα που υπηρετούμε και στους ποδοσφαιριστές μας, δε ζητήσαμε ποτέ τίποτα παραπάνω από εσάς, αλλά εδώ έχετε κάνει ένα τραγικό λάθος. Αναλάβετε λοιπόν τις ευθύνες σας και μην τις κουκουλώνετε.