Αγιασμός, χαμόγελα κι ευχές στην Α.Ε. Καλαβρύτων

Αγιασμός σήμερα για την Α.Ε.Καλαβρύτων για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Αγιασμός τελέσθηκε από τους Ιερείς των Καλαβρύτων, π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο και π. Δημήτριο Τζελέπη, ενώ παραβρέθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο Αντιπροεδρος κ. Θύμιος Φλογεράς, ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Λιακόπουλος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Βούλα Γούσα, ο έφορος ποδοσφαίρου κ. Κώστας Σακκελαρίου, ο υπεύθυνος υγείας κ. Παναγιώτης Χαμακιώτης, ο Γενικός Αρχηγός κ. Νίκος Κυριαζής, οι προπονητές Κωστής Βλάχος και Νίκος Παπαχριστόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο.Σκεπαστού κ. Αντώνης Ντόκος.

Απουσίαζε για θέματα της ομάδας στην Πάτρα ο Γενικός Γραμματέας κ. Νίκος Παπαβραμόπουλος και ο Θεοδόσης Παναγόπουλος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά για την ομάδα, ενώ απευθυνόμενος στο Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο, τόνισε την ανάγκη στήριξης αυτής της προσπάθειας που μας κάνει όλους περήφανους.

Ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε σε όλους υγεία και εξήρε για άλλη μια φορά της σημαντική και αξιέπαινη προσπάθεια της Α.Ε.Καλαβρύτων, τονίζοντας οτι η ομάδα και πρέπει και μπορεί να πρωταγωνιστεί και να κάνει πρωταθλητισμό, γιατί εκπροσωπεί έναν ιστορικό τόπο που δεν του ταιριάζει τίποτα λιγότερο. 

Ο Πρόεδρος της ομάδας στο σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους καινούργιους και τους παλιούς παίκτες της ομάδας και έδωσε τις ευχές του για την νέα προσπάθεια που ξεκινά για την επίτευξη των στόχων που θέτει η ομάδα, τονίζοντας ότι η Διοίκηση θα είναι πάντα δίπλα για ότι χρειαστεί αυτή η προσπάθεια.