Αδειοδοτημένα όλα τα δημοτικά γήπεδα της Πάτρας

Η ΕΠΣ Αχαΐας ανέβαλε την πρεμιέρα της Α’ και Β’ κατηγορίας καθώς ήταν αδύνατο πρακτικά να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες για την άδεια των αγώνων, σύμφωνα με όσα ορίζει το σχετικό νέο νομοθετικό πλαίσιο Αυγενάκη. Σε ότι αφορά την Αχαΐα, όλα τα δημοτικά ποδοσφαιρικά γήπεδα της Πάτρας είναι αδειοδοτημένα.

Η σχετική δήλωση του αρμόδιου αντιδήμαρχου, Τάκη Πετρόπουλου: «Λίγο πριν ξεκινήσει η ποδοσφαιρική περίοδος και όλα τα δημοτικά γήπεδα της Πάτρας είναι κατάλληλα αδειοδοτημένα. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει και σπανίζει πανελλαδικά. Δεν νομίζω άλλη δημοτική ποδοσφαιρική εγκατάσταση στον Νομό Αχαΐας, εκτός Δήμου Πατρέων, να έχει πάρει την σχετική άδεια.

Ο νέος νόμος Αυγενάκη βρήκε το Δήμο Πατρέων απόλυτα έτοιμο, καθώς το Τμήμα Άθλησης, Πολιτισμού και νέας Γενιάς της Αντιδημαρχίας Παιδείας έχει φροντίσει έγκαιρα να αδειοδοτηθούν ΟΛΕΣ οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και να εναρμονιστούν στο νέο θεσμικό πλαίσιο. Επιπρόσθετα ΟΛΕΣ οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν καταγραφεί στην κρατική ηλεκτρονική πλατφόρμα ΠΕΛΟΠΑΣ. Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές και στις ομάδες, καλή σεζόν και επίτευξη των στόχων τους».