Αλλαγμένος αλλά και πάλι δυνατός ο φετινός Πανμοβριακός Ριόλου

Ξεκινάει την Δευτέρα 5 Αυγούστου η προετοιμασία για τον Πανμοβριακό, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Φίλλιπα Σχοινά.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 17.30 στο γήπεδο του Ριόλου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας, με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει.

Στην “πρώτη” θα δώσουν το παρών και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού στο ρόστερ του φετινού Πανμοβριακού ανήκουν και επίσημα οι Μανθόπουλος (από ΑΠΣ Πάτραι), Λάτσης (από Άρη Πατρών), Καούρης (από Αχαϊκη), Δρόσος (από Κρίνο), Διακάτος (από Ατρόμητο Λάππα), Σπυρόπουλος (Ατρόμητο Λάππα) και Κ. Πρέμτος (από Δαβουρλή Κ92).

Επίσης η ομάδα του Ριόλου κράτησε σημαντικούς ποδοσφαιριστές όπως οι Παναγάκης, Κουλούρης, Λιάκος, Φραγκούλιας, Τσιρίκος αλλά και τους νεαρούς Βαγγέλη και Βασίλη Σπυρόπουλο, Λαδά, Ρηγόπουλου και Ζέκθι, ενώ αποχώρησαν για άλλες ομάδες οι Κοκκίνης (για Κρίνο), Ρουμπάτος (για Ατρόμητος Πατρώ), Παπαδάτος (για Δόξα Νέας Μανωλάδας), Σκούτας (για Δόξα Νέας Μανωλάδας), Πυρρής (για Δόξα Νέας Μανωλάδας) και Κυριακόπουλος (για Θύελλα Πατρών).

Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά το megaKTEO για την ευγενική του χορηγεία, μια ακόμα χρονιά, όσον αφορά τον εξοπλισμό-ρουχισμό για την προετοιμασία.