Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την ΕΠΟ ο Μάκης Γκαγκάτσης

Πηγή: flnews.gr

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιό του και εκτιμώντας ότι πάνω από 50 Ενώσεις θα την στηρίξουν.

Γι’ αυτό και δήλωσε «η συγκέντρωση δείχνει ότι οι εκλογές έχουν κριθεί, δεν χρειάζεται όμως αλαζονεία».

Αναλυτικά είπε: «Συνολικά 38 Ενώσεις είναι εδώ και στηρίζουν, σε ψήφους είναι 39 γιατί η Ενωση γυναικών έχει διπλή ψήφο και αναμένεται ανακοίνωση από μία ακόμη. Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λιγκ και 4-5 Ενώσεις ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει για λόγους ανωτέρας βίας. Πάνω από 50 μέλη της Συνέλευσης στηρίζουν την προσπάθεια. Θέλω να πω ότι όσοι εκλεγούν τακτικά και αναπληρωματικά μέλη θα δίνουν το παρών στις συνεδριάσεις της ΕΕ».

«Ακόμη και οι Ενώσεις που δεν είναι μαζί μας, τις καλώ όλοι μαζί να πάμε το ποδόσφαιρο παρακάτω. Ο Τάκης Μπαλτάκος προσπάθησε και προσπαθεί υπό πολύ δύσκολες συνθήκες να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και τον ευχαριστώ πολύ. Δεν πρέπει να υπάρχει αλαζονεία και έπαρση, η συγκέντρωση δείχνει ότι έχουν κριθεί οι εκλογές. Να αξιολογήσουμε τις απαιτήσεις που υπάρχουν και να πάμε μπροστά και το ερασιτεχνικό και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Όσο για τις πρώτες κινήσεις εφόσον εκλεγεί: «Θα στείλουμε στον κύριο Ροζέτι απευθείας επιστολή να μας υποδείξει υποψήφιους για την θέση του αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ. Για τον εκτελεστικό διευθυντή πρέπει να κάνουμε προκήρυξη για να επιλεγεί ο κατάλληλος. Δεν πρέπει να γίνει ξανά τελικός χωρίς κόσμο, η Εθνική να ξαναπάει σε μεγάλη διοργάνωση όπως επί ημερών του πατέρα μου».

Πηγή: Metrosport