Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των εργασιών στην Οβρυά (pics)

Η τεχνική εταιρεία “ErgonKtisma” του Νίκου Λαζανά, έχει αναλάβει τη γενική ανακατασκευή του γηπέδου

Στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι εργασίες για το «σπίτι» των «κοκκινόμαυρων».

Το προπονητικό κέντρο της Παναχαϊκής στην περιοχή της Οβρυάς είναι σχεδόν έτοιμο και δεν θ’ αργήσει η στιγμή που θα είναι διαθέσιμο για προπόνηση, αφού υπολογίζονται ένα διάστημα περίπου 10 ημερών για την αποπεράτωση και των αποδυτηρίων.

Η τεχνική εταιρεία “ErgonKtisma” του Νίκου Λαζανά, έχει αναλάβει τη γενική ανακατασκευή του γηπέδου, η οποία παρότι δεν ήταν στα αρχικά πλάνα του μεγαλομετόχου πήρε «σάρκα και οστά» σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό. Μια εγκατάσταση τελειοποιημένη, με προδιαγραφές που απαιτούνται για τη στέγαση του συλλόγου.

Μιλάμε για μια επένδυση διαχρονική η οποία θα εξυπηρετεί τη συνολική λειτουργία της ομάδας, πετυχαίνοντας την αρχή της «αλλαγής σελίδας». Λίγα λόγια, πολλές πράξεις από τη νέα διοίκηση της Παναχαϊκής που θα αποφύγει σε πρώτο βαθμό καταστάσεις τύπου «Ναύπακτος» και όχι μόνο.

Μπήκαν τα πανιά

Οι εργασίες συνεχίζονται και σήμερα τοποθετήθηκαν τα πανιά που αναγράφουν το όνομα της Παναχαϊκής με μαύρα γράμματα, περιμετρικά του γηπέδου, δίνοντας άλλη νότα.

Στα κοκκινόμαυρα και η κερκίδα που σε πρώτη φάση καλύπτει με το παραπάνω τις ανάγκες για το προπονητήριο.

Βέβαια η εταιρεία που έφτιαξε τα πανιά τύπωσε λάθος το σήμα της ομάδας (καθώς λείπει η Νίκη και ο Ηρακλής) και άμεσα θα γίνει διόρθωση του λάθους, σε συνενόηση πάντα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Υπήρξε μερίδα φιλάθλων που “γκρίνιαξε” βλέποντας τις φωτογραφίες με το λάθος σήμα και πράγματι έχουν απόλυτο δίκιο. Βέβαια εδώ ταιριάζει η πασίγνωστη έκφραση, κοιτώντας το δέντρο, δεν πρέπει να χάνουμε το δάσος.

Οι Πατρινοί έδωσαν φωτογραφικό υλικό και είναι ξεκάθαρο πως απομένουν πλέον οι λεπτομέρειες: