Ανταλλαγή δώρων στο δημαρχείο Καλαβρύτων

Το μεσημέρι της Παρασκευής, αντιπροσωπεία της ομάδας του Απόλλωνα Πατρών, το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Βασίλης Βλασταράς, ο τιμ μάνατζερ Κώστας Ρακιντζής, ο προπονητής Νίκος Βετούλας αλλά και ο αρχηγός Γιώργος Μπόγρης, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο στο δημαρχείο της πόλης.

Ο κ. Παπαδόπουλος μαζί με τον αντιδήμαρχο, Θύμιο Φλογερά ευχαρίστησαν την ομάδα της Πάτρας για την επιλογή της να βρεθεί στην ιστορική πόλη ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η διοίκηση του Απόλλωνα έκανε δώρο δυο φανέλες της ομάδας, με τις υπογραφές όλων των παικτών και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την άψογη φιλοξενία όλες αυτές τις μέρες.

Από την άλλη πλευρά, ο Θανάσης Παπαδόπουλος και ο Θύμιος Φλογεράς δώρισαν στην ομάδα του Απόλλωνα ένα λεύκωμα με την εθνική παλιγγενεσία και την ιστορική σημαία για τον εορτασμό των 200 χρόνια από την ελληνική επανάστασή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Απόλλων ήρθε στα Καλάβρυτα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του» είπε αρχικά ο Δήμαρχος Καλάβρυτων Θανάσης Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Θυμάμαι όταν ήμουν βουλευτής Αχαΐας, ερχόμουν συχνά στο γήπεδο του Απόλλωνα και παρακολουθούσα τα παιχνίδια του. Από τότε ήμουν φίλος του Απόλλωνα και εξακολουθώ να τον υποστηρίζω. Τα Καλάβρυτα θα είναι πάντα φιλόξενη για την ομάδα του Απόλλωνα και θέλουμε και στο μέλλον να έρχεται στην πόλη μας».