Αντιπολίτευση ΕΠΣΑ: «Εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε το Αχαϊκό ποδόσφαιρο να κάνει επανεκκίνηση»

Ανακοίνωση με αφορμή την πρωτοβουλία του Λευτέρη Αυγενάκη για τη συνάντηση των Big 4, εξέδωσε η αντιπολίτευση της ΕΠΣΑ που απαρτίζεται από τους Δημήτρη Μπαλαφούτη, Χρήστο Πλούμη και Γιώργο Γκοτσόπουλο.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Μετά από τα πολλά βήματα πίσω, σήμερα μετά από χρόνια έγινε ένα βήμα μπροστά με το να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Big4 του ελληνικού ποδοσφαίρου με πρωτοβουλία του υπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Αυτό, αν μη τι άλλο, μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί .Εχει έρθει πλέον η ώρα που όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Πρέπει να σταματήσουν τα δυσάρεστα φαινόμενα των πρόσφατων εκλογών όλων των Ενώσεων. Είναι εξάλλου πλέον γνωστή η κατάσταση που δημιουργήθηκε και στις δικές μας εκλογές. Έχει έρθει η ώρα που όλοι πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα διορθώσουμε τα κακώς κείμενα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο στο σύνολο του, αλλά και για το ποδόσφαιρο της Αχαΐας συγκεκριμένα, έχουμε να επισημάνουμε, πως πρέπει να σταματήσει το καβάλημα του καλαμιού, από κάποια μέλη της διοίκησης και πως επιβάλλεται να σταθούν κοντά στους παράγοντες με μόνες σκέψεις να τους κρατήσουν ζωντανούς σε αυτό που αγαπάνε και πώς θα μπορέσουμε να ελαφρύνουμε την τσέπη τους, καθώς και να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να δίνουν ζωή στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Γιατί τα τελευταία χρόνια με την εισπρακτική πολιτική της πλειοψηφίας έχουμε πολύ άσχημα σημάδια. Εχουμε ως αποτέλεσμα από 110 σωματεία να συμμετέχουν στα πρωτάθλημα κοντά 85, να επέλθει η κανονικότητα στα πρωτάθλημα με έναν όρο: το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας να επανέλθει στον έναν όμιλο, να προσεχθεί η διαιτησία και να μην είναι αφημένη στο έλεος του Θεού, τη στιγμή που είναι υπό την σκέπη της ΕΠΣ.

Κύριοι της πλειοψηφίας ασχοληθείτε με τα προβλήματα του ποδοσφαίρου της Αχαΐας και σταματήστε τις βόλτες στις διάφορες Ενώσεις που έχουν εκλογές, τα σωματεία θέλουν βοήθεια εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε το Αχαϊκό ποδόσφαιρο να κάνει επανεκκίνηση. Με μεγαλύτερα βήματα μπροστά!

Υ. Γ. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη πρόταση που έπεσε στο τραπέζι των Big4 είναι η ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΕ ΤΗΣ ΕΠΟ».