Απέκτησε Αιγιώτη… φύλακα άγγελο ο Παναιγιάλειος

Από το ξεκίνημα της μεταγραφικής δραστηριότητας της Μαύρης Θύελλας, στόχος διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας ήταν να… επαναπατρίσουν όσους περισσότερους Αιγιώτες ποδοσφαιριστές μπορούσαν να ανταποκριθούν στα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής αλλά και να αποκτήσουν-διατηρήσουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Αιγιάλειας.

Αν και ο στόχος αυτός έχει -κατά μεγάλο ποσοστό- επιτευχθεί, συνεχίζει να υφίσταται και στο πλαίσιο αυτού του προγραμματισμού, ο Παναιγιάλειος κατάφερε να εντάξει στο ρόστερ του έναν ακόμη έμπειρο Αιγιώτη ποδοσφαιριστή με συμμετοχές στην Super League 2, ο οποίος μάλιστα έχει και εμπειρία πρωταθλητισμού στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τον Αιγιώτη τερματοφύλακα Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του και να υπερασπιστεί την εστία της. Ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει να επιδείξει 42 συμμετοχές στην Super League 2, μεταξύ των οποίων και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον βόρειο όμιλο της κατηγορίας με την ομάδα της Βέροιας και 3 συμμετοχές στην Γ΄ Εθνική.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την ΑΕΚ (2016-17) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Κισσαμικό (SL2  2017-19), στην  Καβάλα (Γ΄ 2019-20),  στον ΟΦ Ιεράπετρας (SL2  2020-21) και στην Βέροια (SL2  2021-23).

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. καλωσορίζει τον Γιάννη στη «μελανόλευκη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και νέες μεγάλες επιτυχίες με την Μαύρη Θύελλα!!!