Απίστευτο ξύλο σε ερασιτεχνικό ματς – Τρεις παίκτες στο νοσοκομείο!

  Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη σε αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας με τρεις παίκτες σοβαρά τραυματίες, όπως αναφέρει το sportime.gr!

  Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη όταν μετά από σοβαρά επεισόδια σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τρεις παίκτες κατέληξαν στο νοσοκομείο.

  Στον αγώνα, Αστραπή Δενδροποτάμου– Ηρακλής Θερμαϊκού, που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων, όπως αναφέρει το Thestival σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα παίκτη του Ηρακλή Θερμαϊκού σε αντίπαλο.

  Μετά το μαρκάρισμα, παίκτες της Αστραπής Δενδροποτάμου επιτέθηκαν στον αντίπαλο, που έκανε το φάουλ και ακολούθησε τεράστιας έκτασης σύρραξη εντός του αγωνιστικού χώρου. Μπήκαν και οπαδοί της Αστραπής στο γήπεδο και ακολούθησε χάος.

  Στο γήπεδο έσπευσε η Ελληνική Αστυνομία με ισχυρή δύναμη και λίγο αργότερα αφού επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, τα πνεύματα ηρέμησαν.

  Αποτέλεσμα των τραγικών αυτών γεγονότων ήταν να τραυματιστούν σοβαρά τρεις παίκτες του Ηρακλή Θερμαϊκού και να διακομιστούν στο ΑΧΕΠΑ με θλαστικά τραύματα ενώ ένας υπέστη και διάσειση .