Αποφασίστηκε… σέντρα στις 27-28 Μαρτίου

Η διοργανώτρια αρχή της Φούτμπολ Λιγκ πραγματοποίησε σήμερα (15/2) τηλεδιασκέψεις με τις ομάδες του βόρειου και του νότιου ομίλου της κατηγορίας.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η σέντρα του πρωταθλήματος πάει για 27-28 Μαρτίου. Το κλίμα και στις δύο τηλεδιασκέψεις ήταν καλό. Οι 20 ΠΑΕ ενημερώθηκαν ότι πρέπει να τηρήσουν πιστά το υγειονομικό. Οσο αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η κάθε ΠΑΕ θα λάβει 60 χιλιάδες μικτά από την ΕΡΤ. Για τα έσοδα από το στοίχημα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Τέλος, αύριο (16/2) θα γίνει ευρεία τηλεδιάσκεψη των υγειονομικών γιατρών των 20 ομάδων της Football League με τον επικεφαλή της Υγειονομικής Επιτροπής της Super League και της Super League 2 κ. Ρούσση.

Η ενημέρωση της λίγκας: «Ολοκληρώθηκαν οι δυο συσκέψεις της Football League με τις είκοσι ΠΑΕ Βορείου και Νοτίου Ομίλου. Οι ομάδες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στα τηλεοπτικό, στα οικονομικά αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αύριο Τρίτη στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής Ξενοφών Ρούσση και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν τα τεστ και η έναρξη των προπονήσεων.

Προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε ομόφωνα η 28η Μαρτίου 2021».