Αποχαιρετιστήριο δείπνο του Εθνικού Πατρών

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος του Εθνικού, Λεωνίδας Γεροντίδης και σύσσωμη η Διοίκηση παρέθεσαν αποχαιρετιστήριο γεύμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο κ. Γεροντίδης ευχαρίστησε θερμά όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για να δημιουργηθεί και να αγωνισθεί αυτή η ομάδα την σεζόν 2023-2024 που και επίσημα έλαβε πλέον τέλος η χρονιά, αφού οι προπονήσεις συνεχίζονταν μέχρι την περασμένη βδομάδα.

Όλοι μαζί θυμήθηκαν τις όμορφες στιγμές που πέρασαν κατά την διάρκεια της χρονιάς και μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια λίγο πριν αναχωρήσουν οι παίκτες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές για να “γεμίσουν” τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Άπαντες εξηύραν το όμορφο και οικογενειακό κλίμα που επικράτησε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς εντός και εκτός αποδυτηρίων. Για την ιστορία το αποχαιρετιστήριο γεύμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην ψησταριά ” Ο Βασίλης” στην πλατεία Ομόνοιας.

H διοίκηση έχει δώσει τα χέρια με τον Λεωνίδα Κυβελίδη, ενώ ήδη υπάρχουν τρεις συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα ανακοινωθούν όταν λάβει ο σύλλογος τα δελτία, σύμφωνα με την πληροφόρηση του patragoal.gr!

Προέχει η Γενική Συνέλευση που ακολουθεί και παράλληλα οι ιθύνοντες θα δώσουν βαρύτητα και στα τμήματα υποδομής που «τρέχει» ο σύλλογος, βάζοντας τις βάσεις για το μέλλον.