ΑΠΣ Ζαβλάνι : Άγνωστη λέξη η “ποδοσφαιρική ηθική” για κάποιους

Ανακοίνωση με ευχές για τον ποδοσφαιριστή της Φλόγας Ροδιάς Γεώργιο Γεωργίου για το επιτυχημένο χειρουργείο που έκανε αλλά και αιχμές προς συγκεκριμένο σωματείο, εξέδωσε το Ζαβλάνι, την οποία και υπογράφει ο πρόεδρος Μπάμπης Πανταζάτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ζαβλάνι εύχεται ταχεία ανάρρωση μετά το επιτυχημένο χειρουργείο που έκανε, στον ποδοσφαιριστή της Φλόγας Ροδιάς Γεώργιο Γεωργίου, ο οποίος τραυματίσθηκε στον μεταξύ μας αγώνα στο γήπεδο της Ροδιάς, γεγονός που ανάγκασε και τις δύο ομάδες για ψυχολογικούς λόγους, να προτρέψουν τον διαιτητή της αναμέτρησης να διακόψει τον αγώνα για τα 15 τελευταία λεπτά του, αφού η ανθρώπινη υγεία είναι πάνω από αποτελέσματα και βαθμούς.

Εμείς σαν Ζαβλάνι σταθήκαμε όλες αυτές τις ημέρες δίπλα στον ποδοσφαιριστή της Φλόγας και σεβόμαστε την απόφαση της επιτροπής της Ένωσης να συνεχιστούν αυτά τα 15 τελευταία λεπτά του αγώνα, αν και ήταν το τελευταίο που μας ενδιέφερε μαζί με την ομάδα της Ροδιάς, μετά το ψυχολογικό σοκ που αντιμετωπίσαμε ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοικήσεις και των δύο σωματείων.

Προφανώς όμως η λέξη «ηθική» είναι άγνωστη για κάποιους άλλους επιτηδείους του χώρου, οι οποίοι όπως φαίνεται βάζουν σαν προτεραιότητα την ομάδα τους και την βαθμολογική τους συγκομιδή, πάνω από την ανθρώπινη υγεία και το ηθικό κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Και αυτή είναι η διαφορά μας σαν σωματεία. Και για αυτό δεν θα φτάσετε ποτέ την δική μας ιστορία στον χώρο και θα βολοδέρνετε πάντα στα χαμηλά, τόσο ποδοσφαιρικά όσο και ηθικά.

Άγνωστη λέξη η “ποδοσφαιρική ηθική” για κάποιους

Ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Ζαβλανίου, Μπάμπης Πανταζάτος