Αργυρά: Την Κυριακή οι εκλογές, τέλος ο Δίπλαρος

Το διοικητικό συμβούλιο της Αργυράς γνωστοποίησε στους φίλους μας την λήξη της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή Θεόδωρο Δίπλαρο. Παρά τις τεράστιες δυσκολίες και τις αντιξοότητες τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί, κατάφερε μαζί με τους ποδοσφαιριστές να πετύχουν τον στόχο της ομάδας μας που ήταν η παραμονή στην Β’ Κατηγορία!

Την Κυριακή 28/08/2022 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εκπολιτιστικου Συλλόγου Αργυράς θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας. Στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών , κατά την διάρκεια της οποίας πέραν των θεμάτων της γενικής συνέλευσης, θα αναδειχθεί η εφορευτική επιτροπή και θα οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ.

“Σε περίπτωση μη απαρτίας, ορίζεται ως ώρα πραγματοποίησης της γενικής συνέλευσης η 8 μ.μ. ώρα της ίδιας ημέρας και σε περίπτωση επίσης μη απαρτίας ορίζεται ως ώρα πραγματοποίησης της γενικής συνέλευσης η 8.30 μ.μ. ώρα της ίδιας ημέρας. Με το πέρας της γενικής συνέλευσης, την 9 μ.μ. ώρα θα ακολουθήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, ενώ επισημαίνουμε σε όλους ότι ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να το κάνουν γνωστό είτε σε οποιοδήποτε μέλος του παρόντος Δ.Σ. είτε την ημέρα των εκλογών. Θα παρακαλούσαμε για την συμμετοχή ολων σας στην εκλογική διαδικασία. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.