ΑΣΣ Αμαλιάδας: Αποχώρηση Σταύρου Κάλλη-Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πάτρας

Μια αποχώρηση είχαμε από τον ΑΣΣ Αμαλιάδας και πρόκειται για τον Σταύρο Κάλλη.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου, συνεχάρη με ανακοίνωσή της τον ιστορικό Απόλλωνα Πάτρας, σωματείο της ΕΣΚΑΗ, για τη μεγαλειώδη κατάκτηση του τίτλου στην Α2 και την άνοδό του στη Basket League.

Αρχικά ο σύλλογος, ευχαρίστησε τον Σταύρο Κάλλη, ο οποίος έπαιξε στην Αμαλιάδα για δύο σεζόν:

«Ευχαριστούμε Σταύρο Κάλλη!
Έπειτα από συνεργασία δύο αγωνιστικών περιόδων και την μεγάλη του συμβολή στην άνοδο της της ομάδας μας στην Γ Εθνική ο Σταύρος Κάλλης αποχωρεί από τον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.
Όλοι εδώ στην Αμαλιάδα θέλουμε να ανταποδώσουμε στον Σταύρο τα καλά του λόγια για όλα τα μέλη της ομάδας μας και να του ευχηθούμε να συνεχίζει να διαπρέπει στα παρκέ των γηπέδων απολαμβάνοντας την οικογενειακή του ευτυχία.
Σταύρο Κάλλη σε ευχαριστούμε για όλα!».

Εν συνεχεία, ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, συνεχάρη τον Απόλλωνα Πάτρας για την επιτυχία του: «Ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του στους αθλητές , τους προπονητές και στην διοίκηση της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ για την πανάξια άνοδο τους στην Basket League. Το βάρος της φανέλας , η ιστορία του συλλόγου και η μεγάλη φετινή τους προσπάθεια, κάτω από αντίξοες συνθήκες ,τους οδήγησαν και πάλι εκεί που ανήκει ο ιστορικός αυτός σύλλογος».