Αστραπή Ψαροφαΐου: Θετικό το πρόσημο, μπορούσε ακόμα καλύτερα

Μέτρια μπορεί να θεωρηθεί η φετινή χρονιά για την Αστραπή Ψαροφαΐου στον πρώτο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας.

Η “Μπάρτσα”  βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς και στο -6 από την 5άδα. Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Νίκος Σταθόπουλος, αφού διαδέχθηκε τον Γιώργο Νικολακόπουλο που αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας την 7η αγωνιστική για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Η Αστραπή στα περισσότερα παιχνίδια πλήρωσε τις πολλές απουσίες βασικών παικτών της με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος.

Το ρόστερ της ομάδας ξεχειλίζει από εμπειρία καθώς μιλάμε για γκάμα ποδοσφαιριστών όπως οι Μηλάτος, Φράγκος, Νίκας, Ορφανίδης, Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος και Ρουντζαμάνης (αποχώρησε τον Ιανουάριο) που έχουν αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Η οικογένεια Μπάρλου στηρίζει οικονομικά την προσπάθεια της Αστραπής που στο παρελθόν συμμετείχε μέχρι τη Δ΄ Εθνική

Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο σέντερ φορ της Νίκος Φράγκος με 16 τέρματα, ενώ τον ακολουθούν οι Ορφανίδης (5), Μηλάτος (4), Νίκας, Κουρίνος και Μάρκου με (3) αντίστοιχα Γιαννόπουλος (2) και από ένα τέρμα οι Παναγόπουλος, Κώστας και Θ. Νικολακόπουλος.

Αξίζει να αναφερθεί πως η «Μπάρτσα» πραγματοποίησε πολλή καλή πορεία στο κύπελλο ερασιτεχνών, καθώς αποκλείστηκε στον 3ο γύρο από τον Λέων Αλισσού, αλλά νωρίτερα είχε καταφέρει να αποκλείσει Παναχαϊκό και Α.Ε. Πάτρα 2005 με 4-0 και 1-0 αντίστοιχα.

Στον προεδρικό θώκο της ομάδας βρίσκεται ο Βασίλης Μπάρλος ο οποίος βοηθάει οικονομικά τον ιστορικό σύλλογο, ενώ πρέπει να αναφερθεί η σπουδαία δουλεία που γίνεται στα social media από ανθρώπους της ομάδας (βίντεο, ιστοσελίδα, φωτογραφίες).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς