Ασφαλιστικά μέτρα προπονητών εναντίον Ένωσης

Στα δικαστήρια προσέφυγε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων (ΣΔΠ) καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ΕΠΣ Χανίων.

Ο αιτών ζητεί να του παραδοθούν όλα τα φύλλα αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων από το 2016 προκειμένου να υπολογίσει τα ποσοστά διαιτησίας και εν συνεχεία να τα διεκδικήσει από τους διαιτητές ή/και την Ένωση.

Η συζήτηση της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στο πρόσφατο παρελθόν ΣΔΠ διαιτητών έχουν προσφύγει κατά διαιτητών ή κατά περίπτωση Ενώσεων για το θέμα της απόδοσης των ποσοστών διαιτησίας και έχουν δικαιωθεί οπως συνέβη σε Βοιωτία, Ημαθία, Τρίκαλα, Έβρο και Αθήνα.

Στη Δικαιοσύνη έχει προσφύγει και ο ΣΔΠ Λάρισας κατά της ΕΠΣ Λάρισας ζητώντας τη διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων, επειδή όπως ισχυρίζονται δεν τηρούνται οι διατάξεις του νόμου 2725/99 σχετικά με τους ορισμούς διαιτητών και τη σύνθεση της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΝ Λάρισας.

Επίσης ζητούν να τους δοθούν οι ορισμοί, τα φύλλα αγώνα και τα εξοδολόγια παρελθόντων ετών επειδή όπως υποστηρίζουν παραβιάζεται ο νόμος σχετικά με τα ποσοστά που αποδίδουν οι διαιτητές.

Πηγή: monobala.gr