Α1-Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι κληρώσεις μετατέθηκαν για την επόμενη Τρίτη

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η ανακοινώνεται ότι κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α1 & Α2 κατηγορίας Ανδρών, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 15/09/2021 θα διεξαχθεί οριστικά την Τρίτη 21-09-2021 από μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος και του Διοικητικού Συμβουλίου και ώρα 11.00 στα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η.

Η διαδικασία θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των σωματείων , λόγω του αυστηρού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται λόγω της πανδημίας του Covid-19 και της συνεχιζόμενης κατάστασης που επικρατεί . Η Κλήρωση θα αναρτηθεί μετά την ολοκλήρωση της στο site της ΕΣΚΑ-Η (www.eskah.gr).

Στην Α1 ΕΣΚΑ-Η μετέχουν: Απολλωνιάδα, Αραχωβίτικα, Γαλήνη, ΕΑΠ, Έσπερος ΑΟΠΑ, Κεραυνός Αιγίου, ΝΕΠ, Νίκη Προαστίου, Ολυμπιάδα, Ολυμπιονίκης, Παναχαϊκός, Προμηθέας 2014, ΣΕΦ Ανδραβίδας.

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ, Κρόνος Π., Πανωλενειακός, Πήγασος, Σκαγιοπούλειο, ΕΑ Παραλίας, Δύμη ’07, Ηρακλής Πύργου, Πυρσός, Αγυιά, Ακράτα, Διαγόρας, Αστέρα Τέμενης, Φαέθων Αντιρρίου και ΑΣ Κεφαλονιά.