Βάζουν μπροστά τις μηχανές στη Δάφνη Πατρών

Μετά από μια δύσκολη χρονιά με απαιτήσεις η Δάφνη Πατρών πήρε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και πλέον ξεκινάει σιγά σιγά τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Μια μαγική χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα της Δάφνης που επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία μετά από 38 ολόκληρα χρόνια.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου γεμίζουν μπαταρίες και αναμένεται να ξεκινήσουν την οργάνωση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αρχικά θα αποφασιστεί να γίνει Γ.Σ. προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της σεζόν και σχεδιαστεί η νέα χρονιά που θα είναι απαιτητική.

Στην συνέχεια θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν το Δ.Σ. με ανθρώπους, ενώ θα συζητηθεί και το θέμα προπονητή παικτών.

Για τον Νίκο Τσολόπουλο και οι δύο πλευρές θέλουν την ανανέωση και μένει να φανεί αν ολοκληρωθεί, ενώ στόχος είναι να κρατηθεί και ο βασικός κορμός της ομάδας.

Ενδεικτική και η δήλωση του Κώστα Κυρόσιμου: “Υπάρχουν όνειρα και σχέδια για την Δάφνη και αν έρθουν και οι σωστοί συμπαίκτες μαζί μου και με κάποια πράγματα που ετοιμάζω το καλοκαίρι, η ομάδα μπορεί μελλοντικά να διεκδικήσει την άνοδο της. Περιμένουμε και την Δημοτική αρχή να μας βοηθήσει άμεσα ώστε να έχουμε το δικά μας γήπεδο μελλοντικά.

Έχουμε κολλήσει, είμαστε στο 15% ακόμα και κάποιες υποσχέσεις που μας είχαν δώσει δεν υπάρχουν πλέον. Κοιτάμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο 8Χ8, σε συζητήσεις που έχουμε κάνει με την Αναγέννηση Πατρών αφού θέλουμε να έχουμε δικό μας γήπεδο. Άλλωστε έχουμε 200 παιδιά στις ακαδημίες μας, χωρίς να πληρώνουν ούτε ευρώ συνδρομή, κάτι που αποτελεί επίτευγμα για την Δάφνη Πατρών”.