Βγήκε η απόφαση για το Θύελλα Πατρών – Ατρόμητος Πατρών

    Αναλυτικά η απόφαση:

    Ο αγώνας που διεξήχθη την 30-3-2024 στο γήπεδο Θύελλας Πατρών για το πρωτάθλημα Α Κατηγορίας ΕΠΣΑ (PLAYOFF) μεταξύ των ομάδων Θύελλα Πατρών – Ατρόμητος Πατρών, που διεκόπη στο 36ο λεπτό, κατακυρώνεται στην ομάδα του Ατρομήτου Πατρών με τέρματα 3-0 και 3 βαθμούς.

    Επιβάλλεται στην ομάδα της Θύελλας Πατρών ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα της για μία (1) αγωνιστική.

    Στον προπονητή του σωματείου Θύελλα Πατρών κ. Νικολακόπουλο Θεόδωρο, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, δύο (2) αγωνιστικών, λόγω παραβίασης της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια που προηγούμενα του είχε επιβληθεί (άρθ. 11 αριθ. 7 ΠΚ). Στο σωματείο Θύελλα Πατρών, ως υπεύθυνου για την τήρηση της απαγόρευσης, επιβάλλεται χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ (άρθ. 11 αριθ. 8 ΠΚ).

    Στον προπονητή του σωματείου Θύελλα Πατρών κ. Νικολακόπουλο Θεόδωρο, για τις παραβάσεις που αναφέρονται στο ΦΑ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, έξι (6) αγωνιστικών (3+3 υπότροπος) και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ. Η έκτιση της παρούσας ποινής θα αρχίσει μετά την έκτιση της προηγούμενης.