Γ΄ Εθνική: Δε εγκαταλείπουν οι «47» την προσπάθεια

Με τον Βασίλη Γκαγκάτση να τους παρέχει κατευθύνσεις νομικής φύσεως, την απαιτούμενη καθοδήγηση στα διάφορα ερωτήματα και πρωτοβουλίες που σκέφτονται να αναλάβουν, οι 47 ομάδες οι οποίες επιδιώκουν την διεύρυνση της Γ΄ Εθνικής, μέσω αναδιάρθρωσης, ετοιμάζονται για τα επόμενα βήματά τους.

Με άλλα λόγια, όχι απλά δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειες, έστω και την ύστατη ώρα να πετύχουν να πείσουν την ΕΠΟ για τα επιχειρήματά τους, αλλά εντείνουν και τις προσπάθειές τους, οι οποίες θα επεκταθούν σε πολλά επίπεδα. Και γράφουμε 47 ομάδες, επειδή έχουν προστεθεί ήδη και άλλες, έχοντας αυξηθεί ο αριθμός σε σχέση με εκείνες που υπέγραψαν την αρχική επιστολή, την Δευτέρα του Πάσχα.

Για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστές οι επόμενες κινήσεις τους, αφού δεν θέλουν να αποκαλύψουν την τακτική τους, ωστόσο όπως υποστηρίζουν, πολύ σύντομα θα λάβει χώρα μια σειρά ενεργειών προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης ρεαλιστικών λύσεων.

Ούτε ο Γκαγκάτσης πάνω απ΄όλα, αλλά ούτε και οι ίδιοι, όπως λένε, παραγνωρίζουν τα αντικειμενικά εμπόδια και τις δυσκολίες του εγχειρήματος, ωστόσο επιμένουν στην προσπάθεια, καθώς θεωρούν ότι το τωρινό μοντέλο διεξαγωγής της κατηγορίας είναι νομοτελειακά θνησιγενές και αν συνεχιστεί οι συνέπειες θα είναι βαθύτατα αρνητικές για το σύνολο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρωτοβουλία των “47”, μετέχουν και οι δυο ηλειακές ομάδες, ο Αίας και ο Πανηλειακός.

Άρθρο του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου στο ilianews