Γίνεται αξιόλογη προσπάθεια στα ορεινά την Αχαΐας

Φωτογραφίες: kalavritalive.gr

Οι “μικροί” της Α.Ε. Καλαβρύρων που παίζουν στο όμιλο Αιγίου στην κατηγορία Παίδων, υπό την καθοδήγηση των Κωστή Βλάχου και Αλέξανδρου Χουλιάρα, παίζοντας με κέφι και διάθεση νίκησαν 3-2 την Α.Ε. Αιγίου.

Διαιτητής του αγώνα ο Κωνστανταρόπουλος Παναγιώτης με βοηθούς τους Μαργαρώνη Ανδρέα και Τσεντούρο Δημήτριο. Στην Ένωση γίνεται αρκετά καλή δουλειά τα τελευταία έτη και την ανδρική ομάδα στελεχώνουν αρκετοί παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές. Μην ξεχνάμε το παράδειγμα του Παπακανέλου που ξεκίνησε από την Α.Ε. Καλαβρύτων και πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Η ομάδα μικρών του Σκεπαστού που λαμβάνει φέτος μέρος στο πρωτάθλημα Προπαίδων 9Χ9 στον όμιλο Αιγίου, στο νέο της γήπεδο, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Θύμιου Τζόβολου (UEFA B΄) και Σάκη Αναστόπουλου παίρνουν πολύτιμες εμπειρίες. Η ήττα με 6-1 από την Α.Ε. Αιγίου δεν τους πτοεί. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαρίνος Στέφανος.

Το Σκεπαστό τα τελευταία χρόνια δεν κατεβαίνει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας με την ανδρική του ομάδα. Πλέον, προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια μέσω των υποδομών του. Υπάρχει θέληση, υπάρχουν πλέον το νέο γήπεδο και με σωστό πλάνο θα τα καταφέρει…