Γιάννης Μασούρας, ο πρώτος σπρίντερ στην Πολωνία!

Ο Πατρινός Γιάννης Μασούρας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τον πολωνικό τύπο. Αγωνίζεται στην Γκόρνικ, δανεικός από τον Ολυμπιακό, και έχει μία εξαιρετική σεζόν.

Μάλιστα είναι πρώτος σε σπριντ. Ο 24χρονος μπακ έχει κάνει δώδεκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πολωνίας και μάλιστα είναι από τους παίκτες που κλέβουν την παράσταση μέχρι τώρα. Όπως γράφει το ΦΩΣ, η Γκόρνικ αγωνίζεται με σύστημα 3-5-2 και ο Μασούρας παίζει όλη τη δεξιά πλευρά. Ο Έλληνας άσος είναι από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της πολωνικής ομάδας.

Τα νέα αυτά μόνο ευχάριστα μπορεί να είναι για τον Ολυμπιακό που έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει καλά τον ποδοσφαιριστή. Βέβαια και ο Μασούρας έχει δουλέψει σκληρά για να έχει αυτά τα αποτελέσματα. Διεκδίκησε να είναι σε μια ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και τα κατάφερε. Έτσι αποδεικνύει την αξία του και βοηθάει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο Ζαρουχλιώτης άσος έχει στο ενεργητικό του 17 σπριντ στο πολωνικό πρωτάθλημα και είναι πρώτος στη σχετική λίστα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Μάλιστα, τώρα που τέλειωσε ο α΄ γύρος και έχει σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω του χειμώνα, γίνονται διάφορα αφιερώματα από τον Τύπο κι ο 24χρονος άσος αναδείχθηκε κορυφαίος στα σπριντ στις 14 πρώτες αγωνιστικές της σεζόν! Με 17 σπριντ ο δεξιοπόδαρος ακραίος του Ολυμπιακού, όπως βλέπουμε…