Για μια ακόμα χρονιά στην ελίτ της Α’ ΕΠΣΑ ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου

Για ακόμα μια χρονιά, ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου βρέθηκε στην ελίτ της Α’ Κατηγορίας, καταφέρνοντας να μπει στα play off του πρωταθλήματος και να έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία.

Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και που κάθε αγωνιστική σεζόν στοχεύει ψηλά, έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο Κεραυνός τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής περιόδου με 44 βαθμούς και 59-18 τέρματα, ενώ στην διαδικασία των play off τερμάτισε στην 7η θέση με 19 βαθμούς και 5-16 τέρματα.

Στον πάγκο ήταν ο Ανδρέας Ανδρούτσος, ο οποίος κατάφερε να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα, βάζοντας κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, με το έργο του συνολικά να κρίνεται άκρως επιτυχημένο.

Μεγαλύτερη νίκη της ομάδας ήταν το 8-0 απέναντι στην Θύελλα Αιγίου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ αγαπημένο σκορ στα φετινά παιχνίδια της ομάδας ήταν το 3-0, το οποίο ήρθε συνολικά 4 φορές.

Πρώτο επιθετικό “βιολί” για την ομάδα του Αγίου Βασιλείου ήταν ο Σταύρος Αγγελής, ο οποίος με 24 τέρματα ήταν και στις πρώτες θέσεις συνολικά όλου του πρωταθλήματος. Ακολούθησε ο Παναγιώτης Φλωρόπουλος με 9 τέρματα.

Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ της φετινής πορείας του Αχαϊού είχαν ως εξής :

24 τέρματα : Αγγελής, 9 τέρματα : Φλωρόπουλος, 5 τέρματα : Τσεγγενές, 4 τέρματα : Αργυρόπουλος, Μετζελόπουλος, Παναγόπουλος, Σαρρής, 2 τέρματα : Βερβίτας, Πρέμπτο, 1 τέρμα : Κασιώνης, Μπάρλας, Μπούρδος, Στρέκλας, Ντόμας