Γιόρτασε την νίκη στο “σπίτι του” ο Βαγγέλης Λιόλιος

Ο Βαγγέλης Λιόλιος γιόρτασε την νίκη του στις εκλογές της ΕΟΚ, στην Πάτρα και στο Promitheas Park με φίλους του και συνεργάτες του. Ο νέος πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στην Πάτρα και στο Promitheas Park, όπου τον περίμεναν φίλοι και συνεργάτες από την ομάδα του Προμηθέα οι οποίοι του έδωσαν τα συγχαρητήρια για την εκλογική του νίκη.

Mάλιστα, η παράταξη «Δώσε Πάσα» στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Αλλαγή σελίδας, αλλαγή πορείας για το εθνικό μας άθλημα. Μας Δώσατε Πάσα για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε και θα το κάνουμε πράξη.

Από αύριο, όλοι μαζί, βάζουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές και δουλεύουμε προς την ίδια κατεύθυνση, την αναγέννηση του Ελληνικού Μπάσκετ.

Ευχόμαστε καλή θητεία σε όσους εξελέγησαν στο Δ.Σ. της ΕΟΚ, αλλά και συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους που έδωσαν τον αγώνα τους σε αυτήν τη μεγάλη προεκλογική περίοδο.

Τέλος,αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς ότι επιλέχθηκαν 14 άτομα της πρωτοβουλίας Δώσε Πάσα στο συμβούλιο της ομοσπονδίας. Ταυτόχρονα είναι και μεγάλη ευθύνη και θα φροντίσουμε να δικαιώσουμε την ισχυρή εντολή που λάβαμε από τα σωματεία.

Από αύριο, όλοι μαζί, αλλάζουμε το μπάσκετ.

ΥΓ. Ηλία, φίλε, σύντροφε και αγνέ μπασκετάνθρωπε, η απουσία σου μας πονά, ειδικά αυτή την ώρα. Ελπίζουμε να μας βλέπεις εκεί ψηλά και να σκας ένα χαμόγελο».