Γιώργος Αντζουλάς: “Δυστυχώς τα πράγματα στην Ιταλία είναι ακόμη πολύ δύσκολα”

Ο Αχαιός ποδοσφαιριστής, Γιώργος Αντζουλάς μίλησε στο arcadiasports.gr για τη δική του καραντίνα, για τα όσα μαθαίνει από την Ιταλία, ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα ώστε να βγούμε γρήγορα νικητές από την μάχη με τον κορονοϊό!

Πως είναι η κατάσταση με την καραντίνα; Πως διοχετεύει ένας παίκτης την ενέργειά του όντας κλεισμένος στο σπίτι;

Η κατάσταση που ζούμε με την καραντίνα είναι πρωτόγνωρη για όλους μας. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να καθόμαστε όλη μέρα στο σπίτι αλλά μόνο έτσι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε. Προέχει η υγεία όλων μας!

Πως περνάει η μέρα;

Είναι παρά πολύ δύσκολο, αλλά γνωρίζουμε πως για συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πρέπει να κάτσουμε σπίτι ώστε να παραμείνουμε υγιείς! Προσπαθούμε με προπονήσεις εντός σπιτιού και προγράμματα αντοχής που έχουμε πάρει από την ομάδα να διατηρούμαστε σε φόρμα…

Τι μαθαίνεις από την Ιταλία; Φαντάζομαι θα έχεις κρατήσει επαφές με φίλους από την Φλωρεντία… 

Δυστυχώς τα πράγματα στην Ιταλία είναι ακόμη πολύ δύσκολα. Επικρατεί φόβος και στεναχώρια, ένας πρώην συμπαίκτης μου βρέθηκε θετικός πριν από λίγο καιρό αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε.

Μέσω της καραντίνας ανακάλυψες κάποιο ταλέντο σου;

Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Προσπαθώ να βοηθώ τους δικούς μου όσο μπορώ, να κάνω προπονήσεις και να διαβάζω τώρα που έχω περισσότερο χρόνο.

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

Θα ήθελα να πω σ’ όλο τον κόσμο να κάνει υπομονή, να προσέχει για την υγεία του και εύχομαι όσο το δυνατόν γρηγορότερα να βγούμε απ’ αυτήν τη δύσκολη κατάσταση ώστε να επιστρέψουμε στα γήπεδα!