Γκολάρα ο Στασινόπουλος, βασικοί όλοι οι “κοκκινόμαυροι” (vid)

Ο Αμβρακικός Λουτρού των Πατρινών ποδοσφαιριστών υποχρέωσε στην πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10’, με γκολ του Παγώνη. Το 2-0 πέτυχε ο νεαρός αριστεροπόδαρος μπακ-στόπερ Νίκος Στασινόπουλος με ένα πανέμορφο τέρμα.

Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι το γεγονός ότι ο Στασινόπουλος σκόραρε με το δεξί πόδι που δεν είναι το καλό του! Πολύ καλή παρουσία είχαν και τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν δοθεί δανεικοί εκεί ο Παπαχρονόπουλος, ο Μικές και ο Λιμάτσι.

Οι “κοκκινόμαυροι” κάνουν το ταξίδι Πάτρα-Λουτρό για να πάρουν τις κατάλληλες εμπειρίες και να γυρίσουν ακόμη πιο δυνατοί στους «ροσονέρι».

Συνθέσεις:

Αμβρακικός Λουτρού (Γιώργος Γιάκος): Βασιλειάδης, Κακιώνης (90΄ Καλπακούλας), Στασινόπουλος, Αριστόπουλος, Μικές, Καραλής, Παγώνης, Παπαχρονόπουλος, Λιμάτσι (75΄ Δήμος), Ζωτάι (75΄ Σπανός), Παπακίτσος (90΄ Θεοδώρου).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Κωνσταντάκος, Τάτσης (55΄ Βασιλειάδης), Φράγκος, Βασιλάκης, Μανιώτης (46΄ Ντάμπος), Κυριάκης (80΄ Εμβραϊζόγλου), Βέρμπης, Αναστασιάδης (46΄ Ερέκι), Πότσης, Ζδράβος, Ντόκος (68΄ Λύγκας).