Γλαύκος και Έσπερος ενώνουν τις δυνάμεις τους

Οι διοικήσεις των Έσπερου ΑΟΠΑ και Γλαύκου ανακοίνωσαν ότι προχωρούν μαζί στο μπάσκετ, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα. Ιδού και η σχετική ανακοίνωση:

Οι Διοικήσεις των σωματείων “Α.Ο. Γλαύκος Πατρών” και “Έσπερος Α.Ο.Π.Α.” ανακοινώνουν ότι τον τελευταίο καιρό πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με οδηγό και συνεκτικό ιστό την αγάπη των ανθρώπων των δύο Συλλόγων για το μπάσκετ και γνώμονα τις κοινές αξίες που μοιραζόμαστε για τη ζωή και τον αθλητισμό. Οι συζητήσεις αυτές έφεραν στην επιφάνεια την κοινή μας πεποίθηση πως η εποχή απαιτεί σύνθεση δυνάμεων και ανέδειξαν ένα κοινό όραμα και την διάθεση να κάνουμε μαζί, πολύ πιο ισχυροί μέσα από την δυναμική που φέρει μια τέτοια σύμπραξη, το επόμενο βήμα προς τα εμπρός με σκοπό την επίτευξη των κοινών μας στόχων. Θέλουμε μια ομάδα που θα καθιερωθεί και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις Εθνικές Κατηγορίες, ενώ, παράλληλα, θα στεγάσει στην ανακαινισμένη έδρα της μια μπασκετική κυψέλη παιδιών, με πρώτο μέλημα την καλλιέργεια τους με αθλητικές αξίες και ικανότητες, από τα οποία θ’ αναδειχθούν αθλητές και αθλήτριες που θα στελεχώσουν την ομάδα μας και θα προσφέρουν στην επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο στόχος μας δεν περιορίζεται σε μια απλή και συγκυριακή συνεργασία, αλλά αποσκοπούμε σε κάτι βαθύτερο, μια πραγματική Ένωση, που θεωρούμε πως μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από την κινητοποίηση όλων των κοινών μας δυνάμεων. Κι ενώ οι λεπτομέρειες αλλά και το πλήρες πλάνο για την πραγματοποίηση του οράματός μας θα παρουσιαστούν αναλυτικά τις ερχόμενες ημέρες αισθανόμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που μπορούμε να μοιραστούμε με τον μπασκετικό κόσμο της Πάτρας την κοινή μας απόφαση, οι δύο Σύλλογοι “Έσπερος Α.Ο.Π.Α.” και “Α.Ο. Γλαύκος Πατρών” να χαράξουν μία κοινή πορεία μέσα από την ουσιαστική συγχώνευση των δύο Σωματείων, ενώ παράλληλα στην προσπάθειά μας για την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη της Ακαδημίας θα αξιοποιηθούν και οι άμεσα συνεργαζόμενες ομάδες μας: “Νέοι Γλαύκου 2017” και “Νέοι Έσπερος Α.Ο.Π.Α.”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΣ Α.Ο.Π.Α .ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ”.