Γονείς καταγγέλλουν γιατρούς για τον χαμό του ποδοσφαιριστή γιου τους!

Δεν περιγράφεται ο πόνος των γονιών του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέθανε την περασμένη Δευτέρα μετά από αδιαθεσία που ένιωσε στη Σύρο. Η μητέρα του άτυχου Κωνσταντίνου καταγγέλλει αμέλεια των γιατρών που εξέτασαν τον γιο του πριν εκείνος καταλήξει εντέλει από ανακοπή.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο και του έκαναν καρδιογράφημα, γενική αίματος και ακτινογραφία, που δεν έδειξαν κάτι. Πριν έναν μήνα είχε εξεταστεί από καρδιολόγο και είχε βγάλει κάρτα για να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο. Και σε ιδιώτη καρδιολόγο που πήγαμε, του είπε ότι είχε καρδιά ταύρου», τόνισε μιλώντας στο Star.

Μετά τις εξετάσεις, ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήγε κανονικά στην προπόνησή του, ωστόσο, δεν μπόρεσε να τη βγάλει γιατί λαχάνιαζε.

«Την Κυριακή το πρωί μου τηλεφώνησε και μου είπε να πάω να τον πάρω γιατί δεν αισθανόταν καλά. Από το νοσοκομείο τον έδιωξαν, δίνοντάς του αερολίν και λέγοντάς του ότι μπορεί να είναι λοίμωξη του αναπνευστικού. Μας έδιωξαν 04:00 τα ξημερώματα και δεν κοιμήθηκε καθόλου γιατί είχε βήχα. Έκλεισα ραντεβού το πρωί σε πνευμονολόγο τη Δευτέρα το μεσημέρι κι εκείνος μας έστειλε στον καρδιολόγο που τον είχε βρει καλά», είπε.

Τη Δευτέρα όμως ο 28χρονος δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Είχε ταχυκαρδίες και ο καρδιολόγος τους συνέστησε να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο.

«Πώς γίνεται τα παιδιά να πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιά;»
«Μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο, λιποθύμησε το παιδί. Φώναξα ασεθνοφόρο, το οποίο καθυστέρησε. Έπαθε ανακοπή, του έκαναν ΚΑΡΠΑ για 35 λεπτά, αλλά το παιδί μου πάει»
, είπε συντετριμμένη η μητέρα.

Από την πλευρά του, κι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ζητά δικαίωση για το παιδί του, τονίζοντας ότι για τον θάνατό του οφείλεται η αμέλεια του γιατρού που τον εξέτασε στο νοσοκομείο και δεν τον κράτησε εκεί.

«Πώς γίνεται τα παιδιά να πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιά; Θέλω να μάθω γιατί πέθανε το παιδί μου. Ήταν αθλητής, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, πρόσεχε τη ζωή του. Το χάσαμε το παιδί μέσα από τα χέρια μας», είπε, κλαίγοντας.