Δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για το Γ. Αβραμόπουλο

Φωτογραφία: thematch.gr

Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πράξεις, την νοοτροπία νικητή που τον διέκρινε από μικρή ηλικία ως ποδοσφαιριστή, το πείσμα, το πάθος και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ο Γιάννης Αβραμόπουλος πανηγυρίζει την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο με ομάδα που αγωνίζεται, τα δύο τελευταία έτη.

Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας με τη Δάφνη Πατρών και φέτος μετά από ένα σύντομο πέρασμα που είχε από το Φαραϊκό, βοήθησε τον Πυρσό να πάρει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία μέσα από τα πλέι οφ. Έχοντας περάσει πολλές δυσκολίες στην προσωπική του ζωή, τόνωνε το ηθικό των συμπαικτών του και δημιουργούσε την πεποίθηση ότι η κατάσταση μπορεί ν’ ανατραπεί και ο Πυρσός δίκαια κατέκτησε την 2η θέση και την άνοδο.

Ο ίδιος δεν θα συνεχίσει στο σύλλογο, αλλά ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για τη συνεργασία που είχαν. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου για την συνεργασία που είχαμε. Ήταν κύριοι όλοι και τους εύχομαι κάθε επιτυχία, παρότι δεν θα συνεχίσω στην Α΄ Κατηγορία. Συγχαρητήρια και στους πρώην συμπαίκτες μου στον Φαραϊκό για την αξιόλογη προσπάθεια που έκαναν κερδίζοντας την παραμονή. Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους».