Διαγόρας Βραχνεΐκων: «Αρχηγέ εις το επανιδείν»

Μετά από πέντε χρόνια ο Ανδρέας Τρίγκας αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο της Αχαΐας. Οι Βραχνιώτες ευχαρίστησαν τον έμπειρο παίκτη για την προσφορά του στο σύλλογο και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Συνηθίζεται όταν μια ομάδα υποδέχεται ένα νέο ποδοσφαιριστή να τον καλωσορίζει. Ο ΑΟ Διαγόρας Βραχνεΐκων ειδικά για ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή επιθυμεί δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τα 5 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας. Τα πέντε αυτά χρόνια η ομάδα μας κατέκτησε 1 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο Αχαΐας, 2 σούπερ Καπ και παρέμεινε επί μία συνεχή τριετία στην Γ΄ Εθνική.

Σε όλες αυτές τις επιτυχίες συνέβαλε ένα πλήθος ποδοσφαιριστών όμως η προσωπικότητα, το ήθος, το αγωνιστικό πάθος, η ποδοσφαιρική αξία, ο χαρακτήρας, η ευγένεια, η προσήλωση στον αγωνιστικό στόχο, η αρετή, ο σεβασμός σε όλους τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φιλάθλους και τέλος ο Άνθρωπος Ανδρέας Τρίγκας ξεχώρισε.

Ο ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ οφείλει πολλά στον Ανδρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ανδρέα σε ευχαριστούμε ειλικρινά για όσα προσέφερες. Ήταν τιμή για το Σύλλογο μας ή γενικότερη παρουσία σου. Να ξέρεις ότι στα Βραχνέικα έχεις μόνο φίλους.

Ευχόμαστε κάθε προκοπή ποδοσφαιρική και προσωπική με υγεία στο γήπεδο και στην ζωή σου. Ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου υποδέχεται ένα κόσμημα για το τοπικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Είμαστε σίγουροι ότι θα διαπρέψει και εκεί».