Διαγόρας Βραχνεΐκων: «Τραμπούκισε ποδοσφαιριστή μας ο κύριος Λούσκος»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων, ευχαριστώντας τόσο τον Πανηλειακό, όσο και τους φιλάθλους για την φιλοξενία τους.

Όμως οι Βραχνιώτες έχουν πολλά παράπονα από την συμπεριφορά του αντίπαλου προπονητή, Κώστα Λούσκου, αφού στην παρακάτω ανακοίνωση γίνεται αναφορά για «τραμπουκισμό» σε παίκτη της ομάδας.

Πιο αναλυτικά:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Πανηλειακού για την φιλοξενία και ειδικά τους κύριους Ανδρέα Νικολακόπουλο και Μώρο. Υποσχόμαστε πως θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

Επίσης αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Πανηλειακού για την άψογη συμπεριφορά τους. Το παιχνίδι είχε ιερό σκοπό και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού τα έσοδα θα δοθούν στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για τον αντίπαλο προπονητή Κώστα Λούσκο, ο οποίος δεν έδωσε το χέρι του μετά το τέλος του παιχνιδιού στον προπονητή μας, ενώ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και τραμπούκισε ποδοσφαιριστή μας.  Θα του ανταποδώσουμε την φιλοξενία στον δεύτερο γύρο, έτσι όπως την αντιλαμβάνεται αυτός».